Viktige internasjonale konkurranser: VM allround i Vikingskipet og VikingRace i Thialf

Ida, Nina, Stine og Marte har i helgen viktige konkurranser: hver på sitt nivå.

I Hamar gjennomføres VM allround, og mye publikum og mange fra Asker har reist til Vikingskipet for å heie på Ida og de øvrige norske deltakere.

Følg også med på TV og her (resultatservice).

Ida start på 500m i nest siste par (indre bane) mot Japanske Tagaki, og på 3000m i 3.par.

Lykke til!!!

Med 39,35 og en 3.plass ble det en bra start for Ida på Mesterskapet for hjemmepublikum. Flott med pallplass!

3000m gikk unna under psykologiske grensen 4.10 med 4.09.99. Ida kunne smile bredt med årsbeste og etter mange gode runder.

Etter dag 2 står Ida på en fin 6.plass.

På 1500m skal Ida møte Ivanie Blondin fra Canada.

På 1500m stod kampen for Ida's vedkommende om hvem av begge skulle sikre deltakelse om siste distanse i Mesterskapet: Ida eller Ivanie.

Ida gikk igjen et bra løp, og vant paret. Tiden 1.57.72 (8.plass) var kun 4/100 del fra årsbeste som var satt i Inzell (800m over havet).

Verken Ida eller Ivanie ble med på 5000m, da russiske Olga Graf slo til med en sterk 1500m.

Ida fikk en 9.plass på årets VM, og reiser kommende helg til World Cup i Stavanger. Ida kan se tilbake på en helg hvor hun fikk bedre klaff enn på lenge, så det var fint!

------------------

For de andre 3 jenter er det spennende for første gang å delta på VikingRace. Det er allerede en ære å bli uttatt slik Tønsbergs ledere klart gi utrykk for, og løpere skal ha det gøy når de reiser 36 løpere fra alle landsdeler til Nederland.

Nina, Stine og Marte kom hjem med fine perser på 500m (og Marte også på 1500m), og med nye bekjentskap blant løpere fra andre nasjoner.

For resultater se her.

For bilder se her og her.

-------------------

Marlon og Martinius deltok samme helg på shorttrack stevne München Open. Marlon fikk en fin 4.plass (klasse junior C). Martinius ble dessverre syk.

Sist oppdatert 04.03.2017, kl. 13:59