Norges Cup 4 - Risengaløpet - 3+4 desember - ny banerekorder på 5000m og 3000m!

Det er hele 148 deltakere, hvorav 54 til Norges Cup.

Startlister kom dessverre litt sent på fredagskveld pga oppdatering Windows 10..... og listene ble oppdatert 2.12, kl23.17.

klikk videre her for streaming.

Vi gleder oss til helgen.

Velkommen!

Første stevnedag gikk fint. Det var god flyt i stevne, og det hele ble avsluttet med en banerekord på 5000: Ole Bjørnsmoen Næss fra Tynset IL slo Sverre Lunde Pedersens banerekord som ble satt under NM allround i desember 2013. Ny banerekord er 6.48.43.

Startlister for søndag er lagt ut - oppdatert med fellesstartlister 3.12.2016 - kl.22

Trening kl.8.30 - 9.30.

Det er plass for flere deltakere på fellesstart. Bli med!

Også på dag 2 ble det satt banerekord. Igjen tok Ole Bjørnsmoen Næss fra Tynset IL rekorden med hjem. Den gamle rekorden stod klubbens Henrik Christiansen (nå Sole-Warbo) for i 2011, og den ble nå forbedret med nesten 2 sekunder. Ny banerekord er 4.00.57 (MT). På elektroniske så vi 4.00, men på grunn av passering på målstreken fikk vi ikke med hundredeler, derfor manuell tid. Det er imidlertid ingen tvil om at det ble satt banerekord!

Med disse rekorder har Risenga bedre banerekorder enn Valle Hovin på menn 1500m, 5000m og 10000m, og omtrent lik på 3000m. Ved kvinner har Risenga bedre på 500m, 1500m, 3000m og 5000m.

Fellesstart ble gjennomført med et godt antall deltakere, og etter flere mellomsprint, ble det spennende oppgjør hvor Asker-løpere trakk det lengste strået: Marte vant fellesstart kvinner, og Anders vant fellesstart menn.

Alle deltakere både NC4 og Risengaløp fikk deltakerpremie. Deltakerpremiebilder er laget av klubbens fotograf Alex Lindeijer.

Pengepremie etter NC4 blir overført når løper sender mail til arrangør med distanse, og plassering, innen 11.12.2016.

Gavekort til en helg i Geilo på dr.Holms (verdi kr.5.500) ble vunnet av Hege Leandersen. Gratulerer!

Arrangøren takker alle deltakere og funksjonærer for et vel gjennomført løp, og takker vår annonsører for deres støtte, slik at stevnet kunne sendes ut på storskjerm og på streaming.

-----------------------------------

I tillegg til fellesstart ble det mange gode resultater for Asker - løpere både på Norges Cup og Risengaløpet. På NC stilte Asker sk med 9 løpere: Einar, Pål, Runar, Anders, Emma, Simon, Marte, Hedvig og Oda.

Runar fikk en fin 2.plass på 1500m og 3.plasser på 500m og 10000m. Anders ble nr.3 på 5000m. Marte fikk en 2.plass på søndagens 500m, og hun vant 1000m.

I Risengaløp stilte klubben med hele 23 løpere!
Riya, Eimar, Shreya, Hedda, Aditja, Jakob, Halvor, Nikolai, Stine, Nina, Sigurd, Ingvild, Linnea, Seb, Hanna, Samira, Herman, Marlon, Tim, Jesper, Hans Olav, Alena,og Alexey.

Martinius gikk Star Class kortbane i Heerenveen denne helgen. Han har god fremgang i forhold til konkurrentene, hvor det er oftere at han kiler seg foran andre løpere på målstreken.

Sist oppdatert 02.12.2016, kl. 00:14

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker