ISU - Star Class SAB shorttrack i Askerhallen - 123 tilreisende løpere fra Europa

Helgen 4-6 november er det endelig duken for det største internasjonale kortbaneløp etter OL i Norge.
Europa's beste juniorer AB og neoseniorer som ikke går World Cup deltar i Asker. Løpere fra Belgia, Tyskland, Sverige, Finland, Nederland, Stor Brittania, Luxemburg, Frankrike, Spania, Latvia, Italia, Estland og faktisk Australia.

Askerhallen er for anledningen pyntet med flagg, og hockeyvant er delvis demontert.

Norge stiller med 3 løpere, alle fra Asker: Martinius, Simon og Marte.

Kom innom og se! Her blir det fart, spenning og musikk!

For programmet se her

For Live-streaming se her

For bilder laget av fotograf Kaarmo se her.

For anledningen var Askerhallen 'bygget' om til internasjonalt shorttrack-arena, med flagg, demontert vant, jurybord på podium, banemarkering etter ISU-standard, sikringsputer rundt hele banen, heatboks og høye dommer-stoler.

Shorttrack-online stilte med tidtagerssystem som inkluder foto-finish og streaming.

Etter 277 heat på dette 3-dagsstevne ble vinnere kåret i klassene junior B, junior A, og neo-senior - kvinner og menn.

----------------
På lørdag går Hedvig, Linnea, Seb, Ingvild, Aurora, Nina, Jonas og Oda løp i Hamar. På søndag drar Seb, Herman og Eimar til Geithus for Spinnoløpet.

Sist oppdatert 04.11.2016, kl. 02:03