NM Enkeldistanser i Bjugn: 3 gull og Kongepokal til Ida, og fine prestasjoner til lagkamerater

Stevnet startet på fredag med 500m. Jonas var eneste Asker- løper som stilte på distansen. Det ble en 15. og 11.plass. På 1000m på lørdag fikk han en 22.plass. Jonas håper og jobber for at formen kommer tilbake en annen helg.

På lørdagens 1000m fikk Ida gull etter et sterkt løp, hvor hun i siste runde parkerte lagkamerat Hege Bøkko. Tiden 1.18.72 var ny banerekord. Debutant Marte fikk en 14.plass.

Senere samme dag stod langdistanse på programmet: 3000m for kvinner og 5000m for menn.
Ida gikk igjen et sterkt løp, og fikk gull med god margin foran Camilla Lund fra Leinstrand IL, som har årsbeste på distanse fra Inzell.

Også junior Marte gikk et fint løp blant seniorer, og hun fikk en 7.plass.
For Anders var løpet årets første. Han var godt fornøyd med et jevnt løp, som ga han gode svar etter lengre sykdomsperioder. Runar måtte dessverre reise hjem: det er litt rusk i laget, og nå er han syk og må først bli frisk før nye løp.

På søndag vant Ida 1500m oppskriftsmessig. Hun van fornøyd med løpet. Marte gikk en sterk 1500m og fikk en 9.plass. Anders gikk 1500m og testet formen før dagens 10.000m. Han gjorde sine saker bra, og hadde en raskere annen halvdel av mila enn første halvdel. Marte avsluttet sitt første NM enkel med å gå 5000m for første gang. Dette gikk fint (rundetider ned mot mål), og det ble 6.plass. Sluttid 8.55.33 er klubbrekord jenter 15år.

For fremragende prestasjon på mesterskapet fikk Ida utdelt Kongepokalen.

Ida gjør fullfører treningssamling i Bjugn, og reiser deretter til øst-Asia for de første world cup.

Sist oppdatert 22.10.2016, kl. 16:24