Norges Cup 1 - Stavanger

Emma, Simon, Jonas og Marte deltok på Norges Cup 1 i helgen sammen med trener Martin.

Det var spennende å komme i gang igjen, og få ordentlig løpstrening.

Enkelte løp gikk kjempebra (pers for Simon på 500m og Marte på 1500m), mens andre ikke gikk fult så bra (fall for Jonas ved start på 500m). I allefall var det god læring i de ulike løpssituasjoner.

Marte deltok på fellesstart (16 runder, men 3 mellomsprint). Det var morsomt å delta på: også her - god læring.

Øivind streamet hele søndagen via FaceBook slik at alle (venner) kunne følge med på løpet.

For resultater se her

-------------------------

Runar deltok på internasjonalt stevne i Inzell. Han gikk to fine løp på lørdag (1000m -1.13.23- og 5000m - 6.43.09), men måtte dessverre trekke seg på søndagen pga sykdom.
Også Anders kunne ikke delta pga sykdom.

Helgen før (8+9 okt) deltok Ida på internasjonalt stevne i Inzell. Begge løp fikk hun sesongsbeste: 1000m - 1.16.95 (3.plass) og 1500m - 1.57.68 (2.plass). Hun var greit fornøyd med disse løp.

Samtidig stilte Simon og Emma til start i Stavanger Open. Distanser 500, 1000 og 1500m kunne velges fritt i dette stevnet- Dette ble testløp for begge løpere etter en hard treningsuke.

Sist oppdatert 17.10.2016, kl. 19:05