Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Vellykket høstferie med flere samlinger

Det ble høstsamling for alle gruppene:

Gruppe 3 hadde vellykket samling sammen med jevnaldrende løpere fra Båstad. Samira, Stine, Markus, Herman. Halvor og Hedda var ikke bortreist i ferien og kunne delta på samlingen organisert av Webjørn og Ingrid. Det ble både fartslek, balanse på line, topptur og isøkt i Askerhallen med trener Ståle!Gruppe 2 hadde høstsamling i Stavanger i Sørmarka arena. Sammen med trener Marius deltok Hans Olav, Simon, Emma, Marte, Hedvig, Oda, Hanna, Linnea og Ingvild. Det ble 2 treningsøkter per dag, herunder 6 isøkter. Mellom slagene var det gode samtaler om viktige tema kosthold, lagbygging, utstyr og mental trening. Også Jonas er i Stavanger, og trener sammen med team Aktiv elite.


De eldste løpere er litt her og der: Martinius trente i Malmø (shorttrack), Einar trener og går sesongens første World Cup i Calgary. Mens Ida, Runar og Anders trener med sine respektive team i Inzell.

Nå er det ikke lenge til løpsesongen! Emma, Jonas og Simon går Stavanger Open i helgen som testløp. Neste helg er det første Norges Cup.

Husk: dugnadsuke 10. tom 13.(14.) oktober! Blant annet maling av klubblokale og garderobene!Sist oppdatert 07.10.2016, kl. 19:38

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media