Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Rulleskøytesamling - Sandefjord

I strålende vær har Asker-laget innkvartert seg i hytter på Langeby camping. Fredagens 29 grader inviterte selvsagt til en dukkert i skjærgården.
Men på lørdag var det alvor: alle løpere kom tidsnok og godt forberedt til første treningsøkt på Bugården.Hedvig, Oda, Hanna, Marte, Ingvild, Emma, Tim, Simon, Hans Olav og Martinius møtte Runar, Einar og Ida som trente samtidig.


Ida og Einar deltok også på løp. Det var fint, og spennende å se på. Særlig hos menn elite så det ut at noen tok råsjanser, men heldigvis var det ingen fall. Det var mange deltagere på banen da Ida og Einar gikk langdistanse, med eliminasjon. Ida ble nr2, og Einar kom helt i mål etter 24runder (3000m). Dansje Viktor Thorup vant foran hjemmefavoritten August T Haugen.Etter løper var det trening igjen for Asker-laget. Dessverre var Oda og Hans Olav så uheldiig å falle. Neste gang går det bedre med litt mer fleksibel beskyttelses-utstyr.

Tilbake på hyttene var det bading og Taco.På søndagen var det igjen en fin økt med strikker og rulleskøyter.

Etter matpause og utstyrsskifte satset alle løpere på sykkeltur hjem til Asker i det strålende været, sammen med Torstein, Hans og Inger Brit som veivisere.


Etter en tur på mer enn 105km kom laget med Hans Olav, Oda, Hanna, Hedvig, Marte, Simon, Ingvild og Tim samlet i Asker! Litt over 5 timer sykling og korte væske-pauser underveis.

Sist oppdatert 04.06.2016, kl. 10:15

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media