Sesongavslutning på Olympic Oval - kortbanestevne i Munchen

Martinius og Marlon deltok på kortbanestevne i München ved Olympiahallen.
Det var stor deltakelse: 27 løpere i Martinius klasse.

Fra FB - kortbaneløp Oslo og omegn (som inkluderer Asker...):
Munich Open hadde 200 deltakere fordelt på alle klasser, og en flott konkurranse for Fredrik Pedersen, Marlon og Martinius.
Dette var den første internasjonale konkurransen for Fredrik og Marlon, og begge hadde en fin opplevelse. Fredrik gjorde fantastisk bra med pers på alle distanser, 5-plass på 333m og 6-plass sammenlagt! Marlon flotte perser (51.013 på 500m) og 15-plass sammenlagt. Martinius fikk ingen nye perser men 13-plass sammenlagt (klasse junior/senior) og avanserte gjennom noen supre 500 metere.

------
I Calgary er sesongavslutningen i gang på Olympic Oval. Einar, Runar og Anders deltar.

Anders gikk testløp på søndag 14.3 på 3000m. 3.57.42.

Einar og Runar gikk greie 500m, litt bak pers.
Runar perset på 1000m: 1.12.25.

Fra Norges Skøyteforbundets nye FB-resultatside om 5000m:
Våre løperne har nå gått 5000 m i Calgary, og best tid har Jos de Vos, NED med 6.24,37, foran Ole Bjørnsmoen Næss 6.25,73 . På foreløpig 4.plass ligger Aleksander Waagenes med 6.31,38. Vi noterer to nye norske personlige rekorder, begge løperne er fra Asker SK. Runar Njåtun Krøyer 6.38,07 (tidligere 6.42,97) og Anders Bjerkreim Furnee 6.43,65 (6.45,25). En tredje Asker-løper, Einar Agdestein, sluttet på 6.38,02, 0,38 sekunder bak persen som også er satt i Calgary. God Asker-innsats, gratulerer, gutter!

På lørdag gikk Einar 1000m på 1.12.08. Litt bak persen. Ikke verst for en løper som har satset kortbane hele sesongen!
Runar og Anders stilte på 10000m. Runar gikk er meget sterkt og jevnt løp. Jevne 32-høy runder, og en tid i mål på sterke 13.48.11. En forbedring av hans pers med mer enn 16 sekunder. Og et rykk opp på adelskalender. Dermed er Runar nest beste Asker-løper gjennom tidene på 10km!
Anders kom bort i kjeglen fra ytre etter 2.runde, og klarte ikke å få fokus tilbake fra mulig disk til selve løpet. Uten flyt og fokus ble det umulig tungt, og han brøt.
Stevnet avsluttes med 1500m (Einar, Runar og Anders) og fellesstart (Einar).

Med sterk åpning på 24.55, og sterke runder på 26.3 og 27.6, avsluttet Runar veldig bra med runde på 29.34, og fikk 1.47.91 på sin 1500m, en pers med mer enn 3 sekunder. Einar og Anders fikk sesongbeste med hhv 1.48.45 og 1.55.72.

Sist oppdatert 19.03.2016, kl. 00:13