World Cup finale i Heerenveen, og rekordløp i Stavanger - klubbrekorder til Linnea og Nina

Ida stiller til start i World Cup finale i Heerenveen. Dette er siste konkurranse før Thialf lukker portene, og skal ombygges og ferdigstilles til neste sesong.

På 3000m fikk Ida en 12.plass med 4.13.60.

På lørdag blir det 1500m, hvor Ida stiller i 5.par mot Marrit Leenstra. Ida har siste indre.

Følg med på ISU-sidene her
Ida vant paret mot Marrit, etter en real fight helt inntil målgang, og kom i mål på 1.56.50. Det ble en fin 4.plass, snaue 18/100 fra pallen, og det er flott med en opptur mot slutten av sesongen.
Tiden er faktisk rett bak både Europa og lavlandpers som er 1.55.99 fra Inzell.

I morgen er det 1000m!

På 1000m ble det med 1.16.82 en 12.plass. Kanadesiske Brittany Bowe vant, og vant også World Cup på distanse.
bilde Oscar van den Bosch
-------------------------

Asker stiller med en stor tropp løpere.

På fredag startet Simon, Hans Olav, Hedvig, Tim, Marte og Oda. Lørdag deltar også Hedda, Stine, Sigurd, Ingvild, Linnea, Nina og Aurora.

Selv om det er litt kaldere i hallen enn noen vel hadde håpet på i forhold til perser og rekorder, ble det mange fine prestasjoner.
Hedvig vant 3000m junior C med 4.57.53, en pers med hele 17sekunder! Tiden er årsbeste i jenter junior C-klasse. Marte (som gikk alene) 'hakk-i-hæl' bak på 4.57.86. I 12-års klasse tok Linnea med 5.29.82 Martes tidligere klubbrekord. Hans Olav og Simon fikk også fine gode perser på distansen.

I 10-års klasse tok Nina med 1.53.90 Tine Køpkes klubbrekord på 1000m fra Valle Hovin 1995. Stine, Sigurd og Aurora fikk også fine perser på distansen.

På 1500m vant Marte klassen suveren med 2.19.70, mer enn 3 sek foran 2.plassen. Tim forbedret sin allerede fra før sterke pers med enda 3 sekunder til 2.12.89. Oda fikk pers og kom med 2.29.31 for første gang under 2.30. Linnea kom med 2.37.52 for første gang under 2.40.