Ungdoms OL 2016 - Lillehammer - Martinius og Jonas er på plass! Kortbane og Hurtigløp.

Jonas og Martinius er på plass for ungdoms-OL. De trener og forbereder seg til sine konkurranser, og deltar i kulturelle og andere aktiviteter mellom OL-byene Lillehammer, Gjøvik og Hamar.

Jonas har sin første konkurranse på lørdag 13.2, og Martinius på søndag 14.2.

Lykke til!

Alle konkurranser er åpen for publikum, gratis inngang.

For resultatservice se her

På lørdagens første 500m fikk Jonas god klaff: 37.96. Ny personlig rekord, og klubbrekord. Det ble en 15.plass, rett bak Allan Dahl Johansson som fikk en 13.plass.

Litt senere på dagen ble det en 500m til. Og igjen en pers og klubbrekord: 37.83!

-------

På søndag 14.2 var det Martinius' tur til å gå i ilden. Det var bra med tilskuere i Gjøvik fjellhall som så Martinius i aksjon i både kvartfinale, semifinale og finale D.

Det var spennende å være tilskuer til shorttrack, og se hvordan løperne løser deres fellesstart over 10 runder.
Martinius endte på 13.plass.

-------------

-------

Mandagens 1500m under YOG med 3 norske deltagere som alle gjorde god innsats. Allan Dahl Johansson var bare 8 hundredeler unna bronse etter et meget sterkt løp Tid 1.53,37. Camilla Wangen Evjevik gikk et godt løp 2 sekunder bak pers og ble nummer 18 på 2.12,72. Jonas Nordhøy Kristensen kom nærmest sin pers i dag med 1.56,16 og en sterk 10. plass.

Se filmregistrering av mandagens 1500m her

-------

På tirsdag var det 500m kortbane for Martinius (4,5 runde).
Det gikk veldig bra: han fikk ny pers, og fikk i D-finale en fin 2.plass.
Kortbane var publikums-suksess: fullsatt Fjellhall i Gjøvik!

------------

På onsdag gikk Jonas mixed-teamsprint. Det var lag med 2 jenter og 2 gutter, og mixed nasjoner. Det var veldig gøy, også publikumsmessig: mange tilskuere i Vikingskipet.
Jonas' lag endte på fin 8.plass, med tid som viser kort vei opp til pallen!

På fredag var det fellesstart for hurtigløp. Flott arrangement hvor Jonas fikk en fin 8.plass. Norske Allan fikk bronse.

På lørdag var det mixed stafett for kortbane. Mixed med kjønn og nasjoner. Martinius' lag fikk en flott 5.plass! Laget med norske Ane fikk faktisk gull!

Sist oppdatert 12.02.2016, kl. 20:22