- start 1500m jenter 14 år og oppover
- premieutdeling

påmeldinger: sendt epost

For startliste se: her

Det ble et flott stevne. Selv om det var litt regn, og litt ymse isforhold av den grunn, så gikk det unna for de fleste.

Gøy også med nye distanser 300m og 700m for de yngste klassene: alle som deltok fikk pers!

Flott å kunne gjennomføre et slikt stevne på en tirsdagskveld med så mange tilreisende.
Det var bra flytt i stevnet, takket være et godt samarbeid mellom løpere, benken og starter. Med seiers-seremoni rundt seierspallen ble det verdige rammer rundt Mesterskapet for Akershus og Oslo skøytekrets.

For resultatliste se her: Kretsmesterskap 2016 ogkretsløp (ingen rangering)

Kretsmestere ble fint fordelt mellom Asker sk og Aktiv sk.
Gutter jun A: Martinius Elvebakken - Asker
I klasse Spesial Olympics ble vinnere: Johanne Berg, Eirik Gåseidnes og Lise Katrin Jensen, alle fra Oppegård IL.

Sist oppdatert 01.02.2016, kl. 19:17