EM i Minsk - heia Ida! Shorttrack i Nottingham og stort lag på langbane på Hamarlekene

Ida er klar til EM som i år er i Minsk i Hvite Russland.

Hun starter i nest siste par på 500m. Håper at hun får full klaff, og med dette legger basis for en flott sammenlagt plassering.

Følg med på ISU-resultatsidene.

Med en sterk åpning (11.18, 5.tid), og med en beste sluttrunde (28,5), vant Ida 500meteren på 39,74! Første gang i 30år at en norsk kvinne står øverst på pallen i et EM! Gratulerer!

Hun fulgte opp med en fin 3000m. 4.10.69 som ga henne en 6.plass på distansen.

Etter dag 1 står hun på en fin 5.plass, kun 1/1000 poeng bak 4.plassen! Hun starter dag 2 med 1,2s bak Iren Wüst på 1500m, som nå står på 2.plass. Her er intet avgjort!

Se Budstikka

1500m starter kl.15 på søndag.

Med 1.58.51 fikk Ida enda en pallplass: bronse på 1500m! Sammenlagt rykket hun opp til en spennende 4.plass.

5000m var denne gangen en for hard distanse. Det klaffet ikke allerede tidlig i løpet. Det ble en 7.plass med over 7.25, og sammenlagt en 6.plass. Dette er en tangering av hennes beste plassering i EM så langt.

----------------

Einar - på vei til kortbane EM i Sochi neste uke - har gjort en mellomstopp i Nottingham i England. Martinius deltar også på dette internasjonale Star-Class-stevne.

Se klubbens Facebook-side og klubbens kortbane-FB-side for oppdatering.

-----------------

Asker stiller med et stort lag på 17 løpere på Hamarlekene i Vikingskipet. Simon, Jesper, Emma, Hans Olav, Tim, Marlon, Marte, Hedvig, Oda, Ingvild, Hanne og Linnea ble fulgt opp av trener Gard. Hedda, Pippa, Reijer, Stine og Sigurd ble fulgt opp av trener Torstein.

I år er det første gang sammenlagt stevne over 4 distanser for de aldersbestemte klasser.

Følg med på arrangørens sider.

For resultatservice se her.
For live-update se her.

Det ble på lørdag mange spennende dueller, og mange gode resultater (både perser, sesongbeste og tider rett bak pers).

Marte vant 3000m foran sterke konkurrenter i juniorC-klasse, og fikk pallplass sammenlagt: 3.plass (poengsum mini-firkamp 190,329 - PR).
Hedvig og Oda hadde flott debut på 3000m. Hedvig 5.12 var god for en sterk 4.plass på distanse, sammenlagt 6.plass.

For resultater se her: sammenlagt jun C tom A, resultater lørdag og resultater søndag

Sist oppdatert 10.01.2016, kl. 12:45