World Cup in Inzell: Flotte løp fra Ida!

Denne helgen går Ida World Cup i Inzell.

Følg med her: arrangørens nettside.

Følg med her: ISU-skating channel.

Norge stiller med stor tropp!

På fredagens 3000m stilte Ida i A-gruppen, og gikk på 4.09.99 - 12.plass.

På 1000m på lørdag gikk Ida i 6.par mot tyske Gabriele Hirschbichler. Hun gikk inn på sterke 1.15.70 (Europa-pers), og fikk med dette hennes beste plassering på distanse i World cup hittil: 6.plass!

På søndag er det 1500m.

Ida gikk igjen et kjempebra løp: etter en fin start gikk hun knallsterk 2.og 3.runde på hhv 28.2 og 29.7 (ingen løpere gikk fortere disse 2 rundene!). I mål klokket Ida 1.55.99 som ble ny ledertid. Lenge så det ut at denne tiden skulle gi pallplass bak verdensrekord-kvinner fra USA Bowe og Richardsom. Men i siste liten forbedret Leenstra (som startet i paret etter Ida) hennes tid med fattige 0,2 sekunder. Ida fikk altså en flott 4.plass!

Etter helgens løp står hun på 5.plass i World Cup for 1500m! 9.plass på 1000m i World Cup.

Neste helg: Thialf i Heerenveen!

eldre bilde: Sander Hvammen

Sist oppdatert 06.12.2015, kl. 21:13