Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Norges Cup 4 i Hamar - klubbrekord på 5000m til Jonas

I helgen var det Norges Cup i Vikingskipet. For klubben kom Anders, Runar, Jonas, Simon, Emma og Marte stilte til start. I tillegg stilte Ari til start: på starterkurs viste han at han er en av Norges beste startere sett med løpernes øyer.

På fredagskveld var det fellesstart hvor Anders stilte. Mot slutten dro han feltet men ble mot mål innhentet av løpere som smart hadde hengt seg bak han.

Det ble mange gode løp, selv om tider kanskje ikke alltid var så raske som en kunne ønske seg. Til tross for World Cup uttak var det mindre rask is enn tidligere i sesongen i Stavanger.
Marte gikk 4 distanser alle kort bak pers. Men Emma og Simon fikk pers på alle distanser de stilte. Jonas gikk sin første 5000m, og slo likegreit til med klubbrekord: 7.10.01. Mer enn 8sek raskere enn Henrik Hvessers klubbrekord i jrB2-klasse (16år).
Runar gikk en fin 1500m på søndag. Det ble tyngre på de lengste distansene 3000m & 5000m. Anders hadde en fin utvikling: tung på 3000m, løsnet via 2 gode runder på 1500m, og avsluttet med Europa-pers på 5000m: 6.53,91.
Oppsummerende sanket Jonas flest poeng for Norges Cupen.

Ari har tatt film av samtlige starter. Disse vil bli fremvist og kommentert på klubbkveld 8.desember, slik at løpere kan lære av det som starter ser, når de står på (eller heller bak!) startstreken.

For resultater se: lørdag]lørdag og søndag

Etter 4 Norges Cup leder Jonas nå sammenlagt junior NC med 654 poeng foran Henrik Fagerli Rukke fra Hol.
Se for alle Asker-plasseringer her:
junior og senior

Sist oppdatert 29.11.2015, kl. 20:40

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media