Salt Lake City - World Cup: Ida går 1500m og 1000m - Hamar: 20 Asker-løpere på Odalsskøyta - Ca

For resultatservice til World Cup: se her.

Det ble spektakulære løp og flere verdensrekorder.

For Ida sin del ble helgen dessverre preget av oppkommende sykdom: på lørdagens 1500m manglet hun kanskje ekstra sprutt og kom på en brukbar 5.plass (1.53. er karrierens nest-forteste løp), men med halsonde og antibiotika kom hun ikke lenger enn 18.plass på 1000m.

--------------

Mange blie fjes i Hamar etter mange gode løp. Mange løpere setter personlige rekorder. Aurora for eksempel fikk en pers på 42 sekunder på 1500m. Det var også løpere med mer beskjeden perser, men: pers er pers sier ordtaket.
Jonas kom i mål på 4.06.75 etter 3000m. Dette er klubbrekord (første han tar fra Henrik Christiansen).

Stevne var uttaksstevne for landskamp i Erfurt for junB og junC 4+5 desember i Berlin. Jonas fikk sammenlagt flott 2.plass av 26 deltakere i klassen. Ingvild fikk en fin sammenlagt 4.plass. Marte falt dessverre på søndagens 500m, bokstavelig fall fra en god sammenlagt 3.plass av 28 deltakere i klassen. Det blir flere muligheter!

For resultatservice se her.
For live-update se her.

Etter stevnet har NSF tatt ut Jonas for deltagelse i landkamp i Berlin. Gratulerer!