Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Issesongen er i gang på Risenga!

Fra og med tirsdag 3.11 er vanlige istreninger i gang på Risenga. På tirsdager og torsdager.

Fra kl.17.30 blir banen av vaktene tilrigget med kjegler, tau langs oppløpsside, matter og benker. Trening på is starter senest kl.18.15, for alle grupper (Gruppe 4 har kun trening på torsdager).

MyLaps-systemet settes på, og den vil være permanent online, også når klubben ikke har leid banen for trening. Resultater via link 'Risengabanen' eller via App myLaps-Practice.

For vaktliste se: Meny-diverse-vaktlister (til høyre).

På søndager er det åpen kiosk, på torsdager er det åpen kafe, og på tirsdager er det felles kveldsmat på klubbhuset (etter utjoggingen).
For kioskliste se: Meny-diverse-vaktlister (til høyre).

Ta godt i mot nye rekrutter og deres foreldre slik at de fort blir kjent med andre løpere og med oss i klubben.

Om kort tid legges arrangement-plan ut med klubbløp, klubbmesterskap og fellesstarter. Som kjent er Risengaløp på 5.desember - her trenger vi funksjonærer!

Som nevnt før er det gjort fantastisk innsats med forberedende dugnader med kjøkken, garderober, høyttalere, sikringsputer, og skøytebu. Der er noe jobb som gjenstår før skøytebuen er ferdig - fint om dere kontakter Sven-Eskil eller Svein-Erik for å angi når dere kan bistå slik at dette blir ferdig. Det blir skøyteutlån, slipemaskin og skøytelagring fra skøytebu.

Sist oppdatert 02.11.2015, kl. 22:55

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media