Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Sommeris på Hamar

Flere av klubbens løpere har allerede i første sommeris-uke dratt opp til Hamar, og samles på isen og til annen fellestrening. Ståle følger opp de eldste løpere Anders, Runar, Jonas, Emma og Simon, som trener i ulike grupper: sammen med Aktiv-løpere, med landslaget og med ISU-ESTP-laget. Merethe var trener for Marte, Oda, Hedvig og Stine, og det fungerte godt. I samme periode er også Ida med landslaget i Hamar.

Det er god stemning, og positive nyheter fra landslaget legges ut på Facebook, Instagram og Twitter.Det ble en flott, intens og meget aktiv uke for løpere på Skøytecamp.
Stine dro til fjells for å hå tur over Beseggen fra Memurubu. Vi håper at neste år flere har lyst og mulighet å bli med. Slik skapes fellesopplevelser.I helgen kommer flere løpere opp, og samles søndagen kl10.30 foran Vikingskipet, for god felles oppvarming (fra kl10.50) og for å gå på is rett etter vanning kl 11.45.Fra søndagskveld blir mange av Asker-løpere med på sommerens Skøytecamp. Marlon, Herman, Linnea, Aurora, Stine, Nina, Marte, Hedvig og Oda.

Se på Skøytecamp sin Facebookside her

Sommerisen avsluttes tradisjonelt med sommerløpet med 223 deltakere. For deltakerliste se herAsker skøyteklubb har flest deltakere (19 påmeldte).

For startliste se her

Blant tilskuere kom klubbens tidligere hovedtrener (og æresmedlem!) Arnfinn Marsteinstredet og hans sønn Odd Arne (tidl leder i klubben). De var stolte over å se klubbens juniorer og eliteløpere i sving!

Nina, Aurora og Stine hadde laget boller til alle klubbens deltakere.

For resultatliste se her.

Det var tunge forhold, og i tillegg har løperne nok tunge bein etter hard trening på sommerisen. Det ble mange gode prestasjoner, og fine tider med perser, eller like bak pers. Det var god stemning blant løpere og publikum. Dette lover godt for resten av sesongen!


Sist oppdatert 06.08.2015, kl. 11:41

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media