Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Rulleskøytesamling i Sandefjord. Og rulleskøyteløp for Einar.

Helgen 5-7 juni fikk Asker-løpere være gjest på den nye rulleskøytebanen i Sandefjord.Det var flott å kunne være her, og øve på rulleskøyter. For Oda, Simon, Marte, Hans Olav og Tim var dette første gang. Jonas og Emma hadde trent på rulleskøyter tidligere. Trenere Ståle og Merethe var fornøyde om løpernes innsats.

Banen ble akkurat tør etter regnværet natt til lørdag.

Laget er innkvartert i feriehytter på Langeby, Vesterøy, litt utenfor byen. Flott sted, og det er morsomt å se på bølgene i fjorden når det stormer.

På lørdagettermiddag ble det 5-6 mil sykkeltur i labert bris (virket vel som stiv kuling) mot Larvik og Kaupang, hvor trenere Merethe og Karen ble med syklistene rundt.


Tidlig søndagsmorgen var det på'n igjen. Løpere hadde allerede blitt så varme i trøye på rulleskøyter at de gjennomførte superbra trening med lange drag.

På søndagsettermiddag syklet løpere hjem. Turen gikk via Stokke, Vear, Sem, Barkåker, Horten/Borre, Skoppum, Holmestrand, Sande, Galleberg, Skoger og Drammen via Lierkroa og hjem til Asker. Kanskje ikke korteste turen, og kanskje ikke flateste heller, men turen inkluderte sightseeing og noen overraskelser - særlig for kartlesere. Hans Olav og Jonas syklet helt hjem, Marte og Inger Brit til Lierkroa, og Simon og Merethe til Drammen. Også Emma, Karen, Heidi og Oda kunne se tilbake på gode rolig-langtur på sykkel som restitusjon etter tøffe og spennende rulleskøyte-økter denne helgen.

Samme dag - samme sted: Einar stilte til start til rulleskøyteløp. Med han lagleder Henrik. Heidi kunne så føye seg til sykkellaget. Einar ble nr.2 både på 500m (2.5 runde) og 5000m (25 runder). På onsdag reiser Einar til Calgary hvor han planlegger å være og satse (særlig) shorttrack kommende sesong.


Martinius, Marlon og Gisle hadde i helgen samling shorttrack i Malmø. Det blir bra når treninger kan finne sted i Holmenhallen fra slutten av august med klubbens nye sikringsputer!
Anders reiste for vårsamling til Stord.

I mellomtiden fant Svein-Erik på Finn et kjøkken til klubbhuset, som ble demontert på søndagformiddag sammen med Per Victor og Ari. Alt står nå midlertidig lagret i garderobene. Det blir dugnad for å bygge nytt kjøkken. Bra jobba!!


Sist oppdatert 07.06.2015, kl. 10:56

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media