Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Hyggelig og minnerik klubbkveld

Tradisjonstro startet klubbkvelden med utdeling av Milepælsdiplomer. Mange løpere hadde passert flere milepæler på hhv 100m, 400m eller 500m.

Deretter var det premieutdeling for klubbmesterskapet.

Rekrutter fikk i tillegg utdelt armbind med klubblogo og eget navn på.

Runar presenterte nytt trikot, med farger utviklet etter klubbkonkurranse på klubbens FaceBook-side.

Etter hyggelig samvær med kaker (takk til bakere!) og kaffe/brus, presenterte hovedtrener Ståle treningsplaner for barmarkssesongen. Han minnet om at det er viktig for treningsmiljø at alle kommer, gang etter gang. For din treningskamerat er det viktig at du kommer, på samme måte som du setter pris på at dine treningskamerater er der når du skal trene. Trening gir fremgang. Treningsmiljø og fremgang gir skøyteglede. Ståle oppmuntret også til rask påmelding til samlingene på Risenga, Lofthus (Hardanger), Sandefjord (rulleskøyter), Gutte/jenteløft og sommerisen m fjelltur.

For treningsplan se i meny 'treninger' og submeny 'treningsplaner'.
Premier for beste fremgang gikk til Hedvig og Marlon. Bestemannspremier gikk til Marte og Jonas.


Nytt av året er Arnfinns rekordpokal. Pokalen deles ut til løper som i løpet av en sesong satte flest personlige rekorder på distanser. Alle stiller likt: fra 100m til 10000m teller med i konkurranser hvor resultater publiseres.
Klubbens æresmedlem og (blant annet) mangeårig trener Arnfinn Marsteinstredet som følger godt med Askers skøyteløpere introduserte selv pokalen som styret har stiftet, og delte ut pokalen til første vinneren: Jonas N. Kristensen.
Det var 44 løpere som var med å kjempe for pokalen: alle hadde satt perser. Det er ikke nødvendigvis de beste løpere som setter flest perser! Ida satte f.eks. 4 perser i sesongen, mot Jonas' 15.

For resultater for Arnfinns Rekordpokal se her

Sportslig leder Jelle takket alle trenere.

Kvelden fikk en høytidelig slutt da Øyvind fremviste sesongens oppsummeringsfilm.
Se filmen på YouTube


Sist oppdatert 25.04.2015, kl. 18:25

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media