VM allround i Calgary: følg med! Ida starter med pers på 500m!! Hjemme: siste indre

I helgen gjennomføres årets VM allround.

Ida er med. Hun viste gode takter da hun i forrige helg fikk norsk rekord på 1000m. Særlig pga sterk siste runde, som igjen lover godt for 1500m.
1.15.07 er også 3.beste sesongstid - kun Bowe og Richardson har gått fortere i år.

Håper at Ida & co igjen får full klaff!

Følg med!

NSFs VM-sider

ISUs resultatservice

ISUs streaming

(Bilde: Sander Hvammen)

Ida startet mesterskapet med en god pers på 500m. Ny pers på 39.01 (hun ville sikkert gjerne gå 2 hundredel fortere....) var godt for en flott 6.plass. Ny pers for Ida er også klubbrekord.

Bra start gir selvtillit foran neste distanse - 3000m.

Ida gikk et solid løp med jevn stigning av rundetider fra 30.9 i hele første runde til 32.9 i siste runde. Hun kom i mål på årsbeste 4.04.90.
Tiden er godt for en 8.plass på distanse. Sammenlagt ligger Ida på en 7.plass: det er tett mellom 4. og 8.plass. Heather Richardson leder overraskende etter første dag.
Imorgen 1500m og 5000m. Ida starter i 9. par mot amerikanske Kali Christ.
------------

Hjemme på Risenga er det fortsatt is, til tross for over 10 varmegrader og frisk bris. Løpere hadde trening tidlig på formiddagen. Jonas ga starttrening til klubbkamerater Simon og Martinius, Marte og Hedvig.
Etter ferdig trening fikk vi besøk fra løpere fra Jevnaker. De trente hos oss, fordi isen i Oppland var borte.... Med publikum på indre bane og løpere i hurtigløpsbane viste Risenga seg som hyggelig og flott flerisidrettsarena også utenfor regulær treningstid.

-----------

På søndagen ble Siste Indre arrangert på Valle Hovin (da Frogner allerede er stengt).

Det var mye motvind på vekslingsside og etterfølgende sving. Varmegrader og vind ga meget våt bane, noe som Ingvild og Christine som var uheldig å falle på sitt andre løp bittert erfarte.

resultater
merk: feil i klasse jenter 12 skal rettes - Oda fikk 3.plass og bedre tid på 1500m)

Sist oppdatert 06.03.2015, kl. 23:25