Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Sesongens høydepunkt for de yngre løpere Sandefjordløpet. Tre klubbrekorder

Asker har 21 påmeldte løpere til Sandefjordløpet. Fra yngste løper Hedda i rekruttklasse til Runar i gjesteklasse.

Med gode forhold kan løpere vise hva de i sesongen (og forsesongen) har trent for. Selvfølgelig klaffer det ikke alltid for alle, men de fleste fikk notere seg nye perser. Og for de løpere som ikke hadde dagen denne gangen, blir det sikkert flere løp i denne og neste sesong.

Jonas gikk sin 500m på 38.35, ny pers og klubbrekord. Sammenlagt med 1500m ble det en fin 3.plass. Runar viste at han hadde behold sin gode form som han viste i forrige helg i Stavanger: 38.36 og 1.52.70 på hhv 500m og 1500m - begge tider rett bak sine perser.
Oda fikk en fin 4.plass sammenlagt i klasse jenter 12 år. Jesper fikk store perser, til tross for en ekstra ytre sving.

På kvelden var det felles middag for løpere Hedda, Nina, Halvor, Sigurd, Edvard, Stine, Aurora, Herman, Linnea, Hanna, Ingvild, Oda, Marte, Marlon, Hans Olav, Martinius, Jonas og Vebjørn. Med trenere og foreldre var det nesten ikke plass på Dolly's...

På søndagen slo Jonas Runars klubbrekord på 1000m med mer enn 1,5 sek! I et krevende parløp mot den raske Trønderen Odin B Farstad lot han seg ikke skremme og tok heller følge. Tiden ble 1.16.29.

Noen eksempler av sterke personlige prestasjoner: Jesper gikk 9 sek fortere enn sin personbeste på 1000m. Også Herman og Linnea fikk forbedret sine perser på 1500m betraktelig. Hans Olav perset på 500m og 1000m.

Marte smadret klubbrekorden på 3000m for klasse jenter 13 år med 44 hele sekunder! Hun gikk distansen i 5.06.05.

Se for alle resultater: lørdag og søndag

Sist oppdatert 21.02.2015, kl. 23:58

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker