Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Skøytesportens dag på Risenga - vellykket arrangement - tribune åpnet av vara-ordfører Owren

På søndagen har klubben arrangert familiedagen for alle på Risenga.

Det var meldt dårlig vær med en del regn, men heldigvis slo ikke været til, og det ble fint og tørt. Masse folk på banen fikk lov til å delta på ulike arrangement som ellevebyers-løp (elfstedentocht), fellesstrarter og individuelle 100m -løp. Enkelte hockeygutter var så ivrig at de gikk 500m baklengs i kun 80 sekunder! Dermed slo de hurtigløpere som også hadde gått i oppvisningspar.
Arrangementets høydepunkt var talen fra vara-ordfører Per Anders Owren, som sporty stilte opp for å bistå ordfører Lene Conradi som hadde dobbelt-booket. Med talen ble tribune erklært ibruktatt, og elevene fra Nesbru Videregående skole (med lærer Kjell Hvesser i spissen) ble takket for deres innsats.I sitt svar til ordfører memorerte leder Pieter Paul om det gode samarbeid mellom klubben og kommune, som har resultert i flere anlegg som ble gjennomført med god dugnadsånd (Risengabane, klubbhus, XL-trimtrappa i Myrabakken, og nå tribune). Tribunen er på sett og vis klubbens jubileumgave til kommune og innbyggerne som bruker banen. Selvfølgelig ble også årets sene islegging nevnt i sammenheng med klimaendringene, samt klubbens drøftelser om et overbygg over skøytebanen, slik at alle kan bruke banen også ved dårlig vær, og varme dager.

Våre Nederlandske instruktører Boyan, Jildou og Mees hjalp til med dagens arrangement i tillegg til flere av klubbens yngre og eldre medlemmer.
Dette var deres siste dag i Asker, og Boyan, Jildou og Mees er nå tilbake i Nederland hvor de fortsetter deres utdannelse.Sist oppdatert 08.12.2014, kl. 00:30

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media