World Cup Berlin - Ida prøver å bli frisk - -Shorttrackstevne i Brussel: Einar og Martinius er med

Kommende helg er det World Cup i Berlin, før laget reiser videre til Heerenveen for World Cup i Thialf.

Dessverre har Ida blitt syk. Hun håper å rekke å bli frisk nok til å gå et løp, men det eneste som er sikker nå er at hun har en uheldig oppladning til helgens begivenheter.

Samtidig vekker Berlin gode minner.

Men først: God bedring!

Se her world cup streaming
Se her ISUs world cup result-sidene

Ida måtte stå over fredagens 3000m. Dermed mister hun plassen i A-gruppen, men den får hun nok snart tilbake når hun neste helg stiller til start i Heerenveen.

Ida stilte på lørdagens 1000m, i et forsøk for å sikre plassen i A-gruppa som hun hadde kjempet seg til på World Cup i Asia.
Med tiden 1.17.29 viser Ida at hun er på vei tilbake igjen. Selv om plasseringen ikke ble som for et par uker siden var en 12.plass kjempefint! Dagens oppgave fullført!

I morgen stiller hun på 1500m. Hun går i nest siste paret mot Shokova.

På 1500m gikk Ida et kontrollert løp, hvor hun fikk parseier. Pga sykdommen manglet hun akkurat siste overskudd man trenger for at siste runde satt helt, det ble en fin 8.plass i en helg hvor de norske overrasket mange med flere pallplasser på ulike distanser.
Det var også gledelig med stor bredde i antall nasjoner på pallen denne helgen.

Neste helg er det World Cup i Thialf i Heerenveen.

---------------------------------

Einar og Martinius har i helgen reist ned til Belgia, for å delta på shorttrack-stevne i Brussel. Hasselt er en småby nordøst i Belgia.

Einar og Martinius leverte bedre enn forventet på Short Track Star Class i Belgia

Det var i helgen kortbaneløp StarClass i Hasselt, Belgia hvor Asker Skøyteklubb deltok med Einar Agdestein (Senior) og Martinius Elvebakken (junior B). I tillegg deltok Mats Roger Jensen (Senior) fra Holmestrand Sk.

Norge har inntil denne sesongen ikke hatt utøvere med i internasjonalt kortbaneløp, og forventningene var heller ikke høye i forkant. Det er derfor gledelig at vi leverte bedre enn forventet, hvor Einar fikk sammenlagt 13.plass og Mats 16.plass i Senior, mens Martinius fikk 37.plass i Junior B. Dette er langtfra de gode WC resultater som våre langbaneløpere presterer nå om dagen, men gi oss litt tid...

Tidene viser at vi ikke er så langt unna toppnivået på fart, men vi trenger mye trening på å gå i felt, holde posisjon og gå forbi. Dette er noe vi må konkurrere for å bli bedre på, og det er en ny StarClass i Nottingham på nyåret.