Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Risengaløp - 6 desember - 146 deltakere (hvorav hele 63 deltakere til fellesstart!)

Kommende lørdag er det Risengaløp hos oss!

Pr mandag var det 126 deltakere - vi er på 142 nå, hvorav 32 fra hjemmeklubben Asker.

For deltakerliste tom 2.12.14 kl.21.30 se: her


Foreløpig program: (sjekk denne fredag-kveld når startlister legges ut!)
Dagen starter med 12år, juniorer og gjesteklasse. Først 500m (start (kl.10.15(), deretter 1000m, og til slutt fellesstart.

Fellesstart er for 12 år 4 runder, junC 5 runder og junB 6 runder..
For foreløpig startliste for fellesstart se her.

De fleste har altså meldt seg på for fellesstart, så det er stas! Ta med (sykkel)hjelm, hansker og leggbeskyttere (fra fotball er tilstrekkelig). Sjekk skøytestål at den ikke er skarp på baksiden.
Deltakere låner transpondere og startnummer (på hjelm) fra arrangør. Startnummere ble i sin tid også brukt til OL Lillehammer :)

Etter premieutdeling (premie til alle!) ca.kl.13 (ikke før!! antagelig 30 min etter) starter rekrutter med 100m, deretter 500m for rekrutter og 10+11 år. Så er det skøyteduell for alle klasser (2 heats). Forventet sluttid (premie til alle): ca kl.16.

Kvartettstart på alle distanser (unntatt 100m).

Det er meldt fint vær.

Velkommen til en knalldag på Risenga!

STARTLISTER:
For startlister individuelle starter (kvartett + par) se her
For startliste for fellesstart se her.
For startlister skøyteduell se her

RESULTATLISTER: oppdateres fortløpende
resultat første pulje: 12 år og eldre her.

resultat andre pulje: rekrutt, 10 og 11 år her.RESULTATER FELLESSTART:

Resultater MyLaps Event se her

download App for iPhone her

download App for Android her

For bilder se: bildegalleri fra Alex Lindeijer

Det er strålende vær på Risenga, og vår bane er superrask. For enkelte løpere ble farten så stor at det ble fall før de kom til mål.
Stevne ble gjennomført på en fin og effektiv måte.

Jonas vant sin klasse.
Det tok nok litt mer tid enn ventet til å komme i gang med fellesstart, men da første heat hadde vært, så hadde alle fått erfaring og rutine, slik at de øvrige 3 heat gikk smertefritt. Gruppene ble dratt i gang av tidligere verdensmester Amund Sjøbrend, før de ble sluppet av gårde for sine konkurranser.
Selv om det ble noen strykninger i siste liten er fellesstart på Risenga gjennomført med rekorddeltakelse, sett etter nasjonale forhold. Flere og flere løpere finner ut at dette ikke er noe å grue seg for - tvert i mot: det var gøy å delta.

Løperne stilte med hjelm, og fikk utdelt trekk med startnummer som i sin tid ble brukt på Lillehammer OL i 1994. Løperne fikk også transponder, og alle passeringer ble registrert.
I fellesstart-event link ser dere resultatene, og kan få grafisk fremstilling av løpet - velg meny over stillingen
Vi takker løpere, ledere, kommunens banemannskap, og ikke minst alle funksjonære (og det er mange!!) som sammen har gjort at stevnet ble vellykket. God stemning på banen, og masse moro under Skøyteduellene.
Stevnet var også veldig effektiv: kvartettstart på alle distanser, og med mange flere eldre løpere enn vanlig. Klubben ser det som et godt tegn at også eldre løpere liker å være med på et nasjonalt G/J-løp, og nyte avslappet stemning som oppstår under Skøyteduellene, og rundt opplegget med fellesstarten. Selve fellesstart er selvsagt stor alvor: det kunne man se da taktikkeri startet...


Velkommen neste år! Og ikke minst velkommen 22.januar på NM-fellesstart som er åpen for ALLE! Ingen uttak. Vi vil kombinere dette med lagtempo - øvelser. Stevnet er på en torsdagskveld - rett før NM sprint helgen i Drammen. Altså: kom til Asker og Drammen og Østlandet for en lang skøytehelg som starter på torsdag 22.1.


Sist oppdatert 01.12.2014, kl. 23:36

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media