Uhøytidelig lagtempostevne - 11.3 kl.18.45 på Risenga

Se under 'arrangement'.

Lagliste er lagt ut (oppdatert 10.3.2013).

Det ble en hyggelig kveld på Risenga.

Løpere fra Aktiv sk, Jevnaker IF, Oslo Speedskaters sk, Gol IL, Kongsberg IL, Horten sk, Drammen sk og Asker sk samlet seg tidlig for oppvarming.
Mange ledere og foreldre hjalp spontant med tidtaking, rundeanvisere og tilrettelegging av banen, mens løpere gjorde seg kjent med isen, og siste lagoppdateringene.

Enkelte lag var påmeldt klubbvis, mens andre lag ble sammenstilt av enkelt løpere. Hele 12 lag ble påmeldt. Det ble stort sett fine jevne lag. Morsomt nok ønsket flere lag å bli oppgradert: gå flere runder enn de var satt opp.

Til tross for et svakt område i isen (vi har nå lært at logoen skal islegges i indre bane, og ikke i løpebanene - stekende sol og 10 varmegrader ødela isen lokalt), ble stevne gjennomført som planlagt.

I klasse 4 runder vant laget med Ragne, Martinius og Simon. I klasse 6 runder vant laget med Vebjørn, Jonas og Runar. I klasse 8 runder vant laget som kalte seg 'Valle-kiosken'.

Etter lagtempo var det stafett for alle som hadde lyst å delta. Rekruttene startet med 200m, og alle andre gikk en runde på 400m. Det hvite laget vant rett før det blåe.

Løpere syntes opplagt at dette var moro ('dette må vi gjøre oftere!), og det ble fin sesongavslutning for mange.

Etter løpet var det gratis vafler og drikke i klubbhuset, og selvsagt høytidelig premieutdeling til alle.