Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Spennende helg: jrWC i Bjugn, Landskamp i Gøteborg og Sandefjordløp i Hamar

Helgen 1+2 mars er det junior World Cup i Bjugn. Runar reiser dit på torsdag, og kommer ikke tilbake før etter junior VM helgen etter.

Se for program: jrWC og jrVM

Se video celebrating speedskating

Se video teaser WCjr and jrVM

Se arrangørens nettside jr WC og jr VM

Runar starter på 1500m mot danske Stephan Due Schmidt og har siste indre. Senere på dagen stiller han antagelig i det norske lagtempo-teamet.

På dag 1 fikk Runar en 17.plass på 1500m, og med laget en 8.plass på lagtempo. På dag 2 ble det en 15.plass på 3000m. Beste norske(Magnus fra Arendal sk) kom på 13.plass.

På fellesstart ble det litt 'klapp og babb' for de norske, som nok skyldes at man ikke har øvd noe særlig på dette. 'urutinert', slik Runar sier. Men det blir nok bedre neste gang!

-------------------

Jonas deltar på Landskamp Sve-Fin-NO i Gøteborg, for junior C og B

Følg med her

Med to 5.plasser (500m og 1000m) har Jonas gitt bidrag til at Norge ledet sammenlagt etter dag 1. På dag 2 fikk Jonas en fin 4.plass på 500m.

Norge vant tradisjonelt landskampen.

For resultater se her


På bilde Norges ungdomslandslaget - gutter junior C: venstre til høyre: Simen Rye (StavangerSandnes sk), Allan Dahl Johansson (Aktiv sk), Ole Marius Østreng Nes (Båstad IL) og Jonas.-------------------

Hele 28 løpere er påmeldt på Sandefjordløpet i Hamar.

Se for deltakerliste: her

Se for arrangørens side: her

Lykke til alle!

På dag 1 fikk så å si alle løpere fra Asker personlige rekorder i den flotte hallen, selv om isen og temperatur var langt fra optimal. Persene varierte fra noen hundredeler til mange sekunder.
Prestasjoner på dag 2 fulgte mønsteret dag 1, selv om enkelte ved mål fikk tid kort fra sine nye perser.
Tider er meget målbare, men det viktigste denne helgen var å prøve de teknikker løpere har lært gjennom sesongen med starter, svinger og langssidene i møte med den raske innendørs isen. Og da er det alltid litt opp og ned hvordan man lykkes med det, men det er alltid positive ting å finne her.
Vebjørn Njåtun Krøyer vant hans klasse, jun.B, og hadde sterk ny pers på 1500m med 1.59,99. På 3000m perset han med nesten 20s - 4.22.03.

Største prestasjoner utenfor konkurranse var at Elias gikk litt over 300 runder, mens vi klarte å klemme oss med 51 personer i 2.etg. til felles middag på lørdagkveld. Det ble god mat, og faktisk greit nok med plass, og det var spesielt hyggelig at også Ida kom til bords etter hennes trening!

Helgen hvor så mange fra klubben reiste sammen ble også til et flott sosialt tiltak: mye lek og samvær utenfor banen.


For resultater se: lørdag og søndag

På bilde (foran, venstre til høyre): Elias, Andreas, Jakob, Edvard, Reijer, Hedda, Stine, Henrik, Oda og Hans Olav. Neste rad: Vebjørn, Taeke, Pippa, Tobias, Sigurd, Nina, Aurora, Ingvild, Hedvig, Linnea, Marlon og Einar.
Og bakerst: Simon og Martinius. Marte og Filip rakk dessverre ikke bilde denne gangen.

Sist oppdatert 01.03.2014, kl. 23:23

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media