OL Sotsji - Ida i 15.par mot Iren Wüst - 12.plass

Med 40 deltakere på distansen starter Ida hennes konkurranse med første ytre, og har med Iren Wüst en meget sterk parkamerat. Dette blir et meget spennende oppgjør!

Følg med på SOTSJI-sidene

Ida startet meget ivrig, etter først å ha forårsaket en liten feilstart. Dessverre kom hun seg aldri i et godt rytme, og fikk ikke flyt i løpet. Kanskje at all det stresset rundt denne gjennomføringen på Ida's første OL ble for mye: Det gikk iallefall ikke så bra som håpet og forventet, og Ida fikk en for henne skuffende 12.plass på distansen.
Shorttrack-løper fra Nederland Jorien ter Mors hadde halvveis stevnet lagt listen meget høyt, da hun satte ny Olympisk rekord på distansen. Hele 10 par etter henne klarte ikke å knuse hennes vinnertid, 1.53.51.

Les Budstikka her

På fredag og lørdag blir det lagtempo for kvinner og herrer. Forhåpentlig har det Norske Laget da kommet seg til hektene igjen, og fokuserer på f.eks. Ida's gode løp på 3000m, og viktig oppgave på lagtempo.

Sist oppdatert 15.02.2014, kl. 20:20