Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

OL Sotsji: Ida starter på 1000m

Som Håvard Bøkko på onsdag på 1000m herrer starter også Ida på torsdag på kvinnenes 1000m i første par. Dette er en fin anledning til fartstrening for søndagens 1500m.

Følg med på tv2 og RESULTATservice

Ellers har Ståle og Kirsti det åpenbart bra i Sotsji: de fyller stadig vekk tv-skjermene når de heier på alle løpere i Adlers-arena.
Etter de første dagene hvor de ble kjent med både avstander / transport og sikkerhetsopplegget, stortrives de i OL-byen.
I tillegg til hilsen til oss alle her i Asker, har Ståle også tips til oss hvis vi ved neste anledning skulle vurdere fyrverkeri (klubbens 50-års jubileum...?). Fyrverkeriet ved åpningsseremoni var mer enn spektakulær og gjorde dyp inntrykk


Ida gikk i første par, gikk gode runder, vant parløpet, og satte på den noe seige isen med 1.17.15 med en gang en tid som mange løpere som kom etter henne, slet med. Tiden er hennes beste på lavlandsis på mer enn 3 år! Hun fikk en grei 17.plass (av 36 deltakere, og med en ranking på 34!), og var naturligvis selv meget fornøyd med gjennomføringen. Hun er i rute for kommende søndagens høydepunkt: 1500m.
Kinesiske Hong Zang vant overraskende distansen med 1.14.02.

Les Budstikka

Sist oppdatert 13.02.2014, kl. 06:34

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media