Runar er på plass i Hamar og deltar på NM junior allround 2014.

Mer info om stevne her

På lørdag starter Runar begge gangene i 10.par, ytre bane, mot hhv Henrik Fagerli Rukke fra Hol (500 m) og Jakob Anspach Klippen (3000 m).

Se startlister og live-resultater her

Runar åpnet Mesterskapet med en ny pers på 500m: 38.23 - fin 5.plass!

Etter et jevnt løp overrasket Runar sin form og sin trener med et kjempeløp på 3000m. Det ble sølv på distansen med 4.01.53, kun litt over 2 sek bak allround-favoritten og fjorårets mester Magnus Myhren Kristensen fra Arendal.

Sammenlagt etter 2 distanser står Runar på fin 4.plass, kun 0,4 tidspoeng bak nr 3. Det blir spennende i morgen!!

se sammenlagt liste menn her

se startliste søndag her

Runar starter i nest siste par i ytre bane (siste indre) mot Henrik Fagerli Rukke fra Hol IL.

På dagens 1500m fikk Runar god klaff, og fikk med 1.53.72 (sterk ny pers!) enda en sølvplass. Etter 3 distanser ligger Runar nå på 3.plass, med sikte på å beholde pallplassen etter dagens avsluttende 5000m.

På siste distanse - 5000m - gikk Runar et kjempesterk og jevnt løp (med god sekundering fra Per Thomas og Siw), og fikk enda et sølv med 7.08.40, med stor avstand til de øvrige løpere.

Dermed klatret han opp, og fikk en klar 2.plass, og sølvmedalje på NM allround jr 2014 (og klar kvalifisering for VM jr!). Gratulerer!!
Magnus Myhren Kristensen fra Arendal ble mester, og Jørgen Sæves fra Aktiv sk ble nr.3

Slik det ble avtalt på Tinget i Asker i 2013 fikk 16 løpere av hvert kjønn gå siste distanse på NM jr allround.