Sluttstilling Norges Cup 2012/2013

Årets Norges Cup er avsluttet. Det var ingen deltagere fra Asker som deltok på NC finale i Bjugn.

Og selv om noen av løpere av ulike grunner ikke deltok på alle Norges Cup så kan løpere se tilbake på mange gode løp og gode plasseringer.

Beste sammenlagt plassering står Anders for: 4.plass. Runar 'hakk i hæl' på 8.plass (stilte på 1 færre NC), og Merethe på 9.plass (like mange NC som Runar). Ved menn senior slo Henrik på 11.plass akkurat Einar som fikk 12.plass med 5 fattige poeng. Ida som deltok kun 1 gang hvor hun vant alle hennes distanser endte på 19.plass.

I tillegg til topp-plasseringer, står Asker i nesten alle lister også for bunn-plasseringene: her står våre Nederlandske instruktører Jorn, Simone og Sebastiaan.

I år er det første år at det er pengebeløp for de 10 beste løpere pr klasse - i håp om at dette motiverer flest mulig deltakere helt til siste løp.
Ved evaluering av denne ordningen ser man at Bjugn i år ikke har vunnet over Calgary....