Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Ida hedret av ordfører for NM gull i 2012 - Ida tatt ut for VM enkel i Sochi

Ida har reist til Sochi for å delta på VM enkeldistanser som er 23+24 mars. Dette blir sesongavslutningen, men ikke før hun går løp på 1500m, 3000m og lagtempo i den nye OL-arenaen.

Før hun reiste (og rett etter hun kom tilbake fra WC i Heerenveen forrige helg) kunne Ida i år delta på Ordførers lunsj.
Ordførers lunsj er en lang tradisjon hvor Askers ordfører inviterer fjorårets gull-vinnere. Det kan være NM, nordisk, EM, VM og/eller OL, så lenge det er gull (veteraner kvalifiserer forøvrig ikke for invitasjon).

Ordfører Lene Conradi kunne hedre mer enn 80 unge Askerbøringer, som samlet hadde fått mer enn 100 gullmedaljer. Ida var dagens mest prominente gjest, og blir antagelig Askers eneste deltaker i neste års OL.

Under talene ble det henvist til at Asker Kommune satser på ny ishall med flere treningsflater. Med OL2022 i sikte får man selvsagt større mulighet å realisere dette, men også uten OL setter kommune seg høye mål for å få best mulig treningsforhold til isidrettene i kommune.

Før lunsj og plaketteurtdeling var det en presentasjon av Himmeljegerne: to Askerbrødre Simen og Lars-Martin (hvorav førstnevnte er multihandicapped) har satt seg som mål å reise 40 mil gjennom NorthWestPassage i Canada. Snakk om imponerende og hårete mål! Presentasjon var rørende og gull-vinnere tok dette med seg, på vei til videre satsing og sette seg sine mål.

link til Budstikka

Sist oppdatert 16.03.2013, kl. 12:07

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media