Skolemesterskap for 20.gang på Risenga: stor suksess (også takket været)

ca 500 barn fordelt over begge barneskoletrinn deltok på årets Skolemesterskap i Asker - et samarbeid mellom Bondi Skole og Asker Skøyteklubb.

Det var strålende sol hele dagen, og med temperatur rundt nul grader, og en flott preparert bane av kommunens banemannskap kunne forutsetning ikke være bedre.

Klubben stilte med funksjonærer for banemannskap, starter, samle løpere til sine heat, speakertjeneste og kiosk. 7.klasse-elever står tradisjonstro for tidtaking.

Elevene startet med individuelle løp på 400m, og skolene stridet etter det mot hverandre på stafett (12 løpere pr skole).

Det var veldig spennende: Bondi skole vant stafett både for 2-4.klasse, og for 5-7.klasse. Sistnevnte klasse ble vunnet på målstreken foran Jansløkka Skole, takket være heroisk og sterk innsats av Hans-Olav, som etter målgang ble feiret som dagens helt. Blakstad Skole fikk flotte 3.plasser på stafett.

Klubbens Filip (6.kl), Hans Olav (7.kl) og Tobias (7.kl) fikk alle stå på pallen, mens Elias (5.kl) og Marte (6.kl) deltok i stafett for sine respektive skoler.