Kommende helg: World Cup finale med Ida! og siste indre med mange deltakere fra Asker!

Ida er sammen med Mari tatt ut for World Cup Finale, og reiser fra Erfurt til Heerenveen, for sesongens nest siste store stevne.

les hele uttaket her.

For WC finale kan kun løpere som i sesongen har fått worldcup-poeng delta.

For resultatservice se her.
For KNSb World Cup-side se her.
For NSF World Cup-side se her.

Ida starter på lørdagens 3000m i 3.par mot Canadesiske Ivanie Blondin. På denne distansen fikk Ida under VM allround i Hamar en pallplass.

Etter et jevnt løp, med litt tyngre 2 siste rundene kom hun som første i mål, på 4.09.34. Det ble en 10.plass. Løpet ble vunnet av Iren Wüst med banerekord 3.58.68. Ida endte sesongen med 13.plass i world cup på distanse. 2 uker igjen til Sochi!

På søndag starter Ida i 6.par på 1500m. Hun startet bra og følte seg bra, men noen småfeil (innganger) gjorde vel kanskje at siste runde ikke satt som den skulle. De tiendedeler som hun tapte i slutten fikk relativ stor betydning for plassering: 1.58.41 - 11.plass (men det er ikke langt opp).

Det blir spennende i Sochi om 2 uker, når treningsmengder reduseres og overskuddet kommer.

--------------------------------

På Frogner ble tradisjonsrike Siste Indre arrangert. Det er 37.gang at OSK arrangerer. Enkelte funksjonærer har vært med hele tiden, og andre er ganske ferske, siden klubben i senere år har fått fornyet tilhørighet til Frogner kunstisbane.

Det var mange deltakere, herunder hele 19 fra klubben - fra rekrutt (Hanna og Reijer har begge ikke vært mer enn 2 ganger på skøyter fra før) til noen juniorC-løpere.

Da det først så ut at været skulle bli for fint (med stekende sol - noe som anlegget på Frogner ikke tåler) ble Risenga avtalt som reservearena. Heldigvis (men også dessverre for deltakere og tilskuere) ble det snøvær i stedet for.

Arrangement ble gjennomført på både 400m bane, men også på indre bane med hhv 200m og 100m bane. Dette er moro, men gir også en noe kaotisk gjennomføring. Modellen forbedres sikkert etterhvert.

Alt i alt var det stor aktivitet på dagen, og det var kort vei hjem.