Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Landsmesterskap i Hamar -1 sølv/4 bronse, gode perser + klubbrekorder- og World Cup i Inzell: heia!

I Hamar forbereder Simon, Emma, Martinius, Jonas og Vebjørn seg til årets Landsmesterskap. For Simon er det første gang han deltar.

På fredag arrangerer arrangør Hamar IL et seminar og motivasjonskveld ved Eskil Ervik.

Løperne går 500m og 1500m på lørdag, og 1000m og lagtempo på søndag. Det er et enkeldistanser-mesterskap. Det er varslet VM-forhold! På lørdagkveld er det LM-bankett.

For startlister og resultatservice se her.. Arrangøren benytter Vikingskipets nye flotte resultatservice.
For arrangørens site se her..

Vi ønsker løpere lykke til!

Fra LM rapporteres:
Emma, Simon, Jonas, Martinius og Vebjørn har kommet godt igang på Hamar under LM.
Første distanse var 500 meter. Emma var først igang og gikk et fint løp såvidt under 50-grensen med 49.96 og en 6. plass.
Neste ut var Simon som debuterer i LM-sammenheng. Han gikk et nydelig løp og perset med over 2 sekunder! Ny pers er 48.12.
Jonas hadde nesten full klaff i sitt løp og satte ny klubbrekord på 500 m 13 år med 41.73. Dette holdt til bronsemedalje i klassen gutter 13 år.
I 14-års klassen gikk Martinius også strålende på ny pers 45.21, mens Vebjørn ikke var helt fornøyd med sitt løp. Allikevel raskest av våre med sterke 41.17 som holdt til 5.plass i G14.
Senere i dag er det 1500m og lagtempo før det er bankett i kveld. Vi koser oss i varm hall på Hamar, der de allerede har begynt å henge opp VM-pynt i hallen.

Andre løp lørdag ga nye perser for alle Askerløperne på 1500m. Tildels pers med særdeles mange sekunder! Vebjørn og Jonas fikk bronsemedaljer i hhv G14 og G13.
Lagtempo ble en litt rotete seanse. Emma gikk sammen med to jenter fra Aktiv, Jonas og Vebjørn gikk sammen med Ola Kroken. De startet bra, men så fikk Vebjørn et fall.
Ingen tider stemte og på premieutdeling på banketten ante ikke speaker hvem som hadde gått på medaljelagene.
Ellers på banketten gikk det meste litt galt, inkl at det ikke var nok mat til alle. Vi fra Asker var heldige som fikk gå først til buffet.

Søndag ble det nok en gang personlig rekord til fire av våre. Simon og Jonas senket sine rekorder med 4 sekunder. Martinius lå an til like stor forbedring, men fikk en tung sisterunde.
For rundetider henvises til å klikke på løpernes navn i resultatservicen til Vikingskipet.
Vebjørns 1000m ga en gledelig sølvmedalje i G14 og Jonas fikk bronse i G13.
5 løpere og 5 foreldre har hatt en topp helg på Hamar. Ståle besøkte oss og coachet løperne på lørdag. Siw var coach søndag.

Takk for en fin helg!

---------------------------------------------------------

I Inzell starter allround sirkuset igjen med World Cup.
Dette er 'forpost' til neste helgs VM i Hamar (og følges opp av World Cup i Erfurt og Heerenveen de ukene som kommer).

Ida er med: 1500m på lørdag og 3000m på søndag. I world cup står hun på 8.plass både på 1500m og 3000m.

For startlister og resultatservice se her.
For liveskjerm se her.
For NSF-site se her.

Lykke til!

Ida hadde en bra åpning og sterk første runde på hennes 1500m (26.0 og 28.7). Selv om nestsiste runde kanskje gikk litt mer opp enn hun ønsket så ser det ut at hun med mye trening i høyde er i rute for neste helg. Sluttid 1.58.17 (sesongbeste) ble en 8.plass, kun 1,1 bak pallen, og 4 tiendedeler bak Marrit Leenstra som leder World Cup på 1500m.

På søndagens 3000m viste Ida igjen gode takter. Hun gikk et kontrollert løp (20.3, 31.5 til 33.5), og fikk med 4.08.90 en 9.plass kun 3,5 s fra pallplass. Siste runde på 33.5 var bedre enn mange andre løpere.
Løpene i Inzell var svært jevnt - og selv om 9.plass var tangering av sesongbeste notering i world cup på distansen, har hun hittil i denne og forrige sesongen ikke vært så nær pallplass!

Husk påmelding for klubbmesterskap (se 'påmelding'), og merk avreisetidspunkt for VM-buss neste lørdag og søndag (se 'arrangement'.

Sist oppdatert 08.02.2013, kl. 21:26

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker