Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

NC7 i Hamar: Runar, Anders, Einar, Henrik og Pål er med; Vikingløp i TønsbergEinar som en periode i vinter er 'praktikant' på KIA-speedacademy i Inzell reiste hjem for Norges Cup7. Også Henrik hadde reist hjem fra Bergen.

Hyggelig å møtes, og spennende å gå løp. Det har hittil i sesongen vært greie forhold i Vikingskipet.

For Runar og Anders var deltagelse på NC7 en god trening, og forberedelse til NMjr neste helg. Runar slo til med 2 gode perser: 500m - 38.70 og 3000m - 4.05.49 - etter et jevn løp (19.5-32.0-31.4-32.0-32.2-32.3-32.5-33.3). Anders var mest fornøyd med 3000m - 4.03.47 med tunge bein etter all trening i uka som var. Gutta fikk gode plasseringer i menn junior. Overraskende nok ble alle norske junior gutte slått av en ukjent danske som hadde 'rullet' inn i Skipet.
Pål, Einar og Henrik gikk begge dagene. Påls tid på 3000m 4.24 var årsbeste, men på grunn av åpenbar kluss i veksling ble han disket. Selv om Einar slo Henrik på alle distanser denne helgen imponerer heltids-student Henrik med gode tider og plasseringer.

Under helgens løp tok arrangør i bruk ny resultatservice på nett, som var meget fin og oversiktlig. Der kunne vi blant annet se at Einar gikk fint løp på 5000m med runder 31-høy til 33-lav.

For resultatservice NC7 se: her

For komplette resultater se: her

------------------------

Mange løpere fra klubben fra 10 til 15 år deltar på årets Vikingløp. For løpere fra 12år kvalifiserer løpet for Viking Race senere i mars i Nederland.

For stevneside se:her

VIKINGLØP I SNØ, BRONSEMEDALJE TIL EMMA, 2 x SØLV TIL JONAS
Oda, Marte, Emma, Filip, Herman, Marlon, Tim, Jesper, Jonas og Martinius deltok i Vikingløpet i Tønsberg. Endel deltok bare en av dagene. Vebjørn skulle også deltatt men ble dessverre syk. Det var snø og vind begge dager så det ble også en god trening for Karen, Siw og Øyvind som bidro aktivt med måking av banenbegge dager.
Arrangørene rettet en stor takk til oss fra Asker for frivillig innsats når de var så uheldige med været.Resultatmessig ble det levert flere gode løp. Filip som er fersk i gamet gikk fortere og fortere i sine løp og har nå fått god kjennskap i at det å delta i konkurranser er ufarlig og moro. Oda gikk fort på lørdag med sterke 54.28 på 500m.
Emma fikk bronse på 500m lørdag på ny bestetid utendørs. Jonas var den av våre som var nærmest å kvalifisere seg til Vikingrace i Heerenveen. Han slo Ole Henrik fra Båstad i samløp på 500m begge dager og fikk to flott sølvmedaljer på disse distansene. 1000 meteren lørdag var ikke helt klaff. Med samme kvalitet som i søndagens 1000m ville han kommet på pallen sammenlagt og til Heerenveen.
Herman, Marlon og Maritinius deltok kun på søndagen og gikk gode løp forholdene tatt i betraktning.

Det ble ingen kvalifiserte deltagere fra Asker til Heerenveen denne gang, men det var god løpstrening frem mot konkurransene i siste del av sesongen med LM om 2 uker
og Sandefjordløp i Vikingskipet.

For resultater se:10-13 år og 14-16 år

Sist oppdatert 25.01.2013, kl. 21:45

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media