Arkiv

NC6 i Asker - dag 2: Solid 1500m seier for Anders, sterk 5000m for Ole

Søndagen på Risenga bødt på vesentlig færre kuldegrader enn lørdagen.
Dette ga mye bedre is, og mye bedre resultater enn lørdagen. Og stemningen blant løperne, lagledere og funksjonærer forble like god som den var dagen før.Flere publikummer fant veien til Risenga, eller stod langs gjerde på gang/sykkelveien for å overskue arrangementet.

Tilskuere kunne se at Askers Merethe fikk en fin 2.plass på 500m - mer enn 2 sek fortere enn på lørdag, og mye kortere bak Martine Lilløy Bruun fra Sandefjord.

Stemningen ble enda bedre da Anders, som tidligere på dagen hadde levert en god 500m (kort bak solide sprint-konkurrenter), slo til med en meget bra 1500m. 1.58.55 (26.5 - 29.4 - 30.8 og 31.6) på en utendørsbane er solid. Han vant dermed 1500 i hans klasse Menn junior. Hans tid ville ha vært en 2.plass i menn senior hvor Kjetil Stiansen fra Aktiv sk vant. Dette lover godt for junior-NM som gjennomføres om 2 uker i Arendal, og som er kvalifiseringsstevne for junior-VM.
Vebjørn fikk en fin 5.plass med ny personlig rekord på 2.11.00 - det var tydelig at deltakelse på Norges Cup inspirerte til å ta videre steg.

På mennenes 5000m leverte Ole B fra Tynset som trener med Askerløpere en skikkelig fight med stayer August T Haugen fra Sandefjord. Han gikk et jevnt løp, og holdt August bak seg helt til nest siste passering -da August passerte først. Da kjørte Ole rundetidene ned til 34,7 i siste runde og kom i mål akkurat 12 hundredeler bak August. Han ville ha slått ham dersom løpet hadde vært 50m lengere. Flott løp for både løpere og publikum!

For resulater se: NC-meny

Asker Skøyteklubb takker alle deltakere og tilreisende for hyggelige dager, og takker alle klubbens og oppnevnte funksjonærer, elever og lærer Jørgen fra Sandvika videregående skole, og banemannskap fra Asker Kommune for god, effektiv og uunnværlig innsats.

Sist oppdatert 20.01.2013, kl. 22:05

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker