Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Klubbrekorder, mange perser og fine løp i Hamar på Odalsskøyta

Det var god stemning på løpere og foreldre som i helgen tok turen til Hamar. Følgende løpere fra Asker var påmeldt til årets Odalsskøyta: Jakob, Sigurd, Oda, Marlon, Marte, Hedvig, Tim, Hans Olav, Emma, Simon, Martinius, Jonas, Vebjørn og Merethe, med trenere Karen og Siw.

På denne strålende kalde lørdagen tok Øyvind en topptur, med som resultat et bilde av Vikingskipet fra en annen vinkel enn vanlig.

Stemningen steg mens løpere gikk sine runder. Det ble mange gode løp - starter, svinger, vekslingssider og oppløpssider. Og perser ble det, samt sesongsbeste. Også faktisk to klubbrekorder: Vebjørn gutter 14år 40.79 på 500m - 6/100 foran bror Runar, og Oda jenter 10år 53.23 på 500m - forbedret hennes egen klubbrekord!

For komplette resultater se: her

Vi håper mange av klubbens yngre løpere blir med til sesongens happening Hamarlekene (5+6 januar '13). Klubben har reservert en del rom på motellet fra fredag til og med søndag. Bli med! - for påmeldingsoversikt se her


Hjemme på Risenga trener de eldste, og gjør seg ferdig for deltakelse på årets allround-mesterskap kommende helg i Stavanger. Med 6 deltakere er Asker best representerte klubb. Uttaket er også historisk rekord for klubben.

på bilde Runar, Ida, Einar og Anders på Risenga lørdag 8.12 - 12 kuldegrader. Henrik er i Bergen.

Sist oppdatert 09.12.2012, kl. 21:31

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media