Norges Cup 3 i Hamar - gode tider på gode forhold - mange gode plasseringer!

Asker stiller opp med et utvidet lag denne helgen. I tillegg til Heidi, Henrik, Einar, Anders, Merethe og Runar, stiller våre Nederlandske gjester Sebastiaan, Jorn og Simone til start. Ståle er trener og leder, mens Ari er starter for kvinner og Asgeir er ass.overdommer for kvinneklasse.

Heidi (45.69, 9.pl), Henrik (37.89, 6.pl) og Merethe (43.21, 6.pl) var fornøyd med sine 500m. Runar hadde et flott løp, med en kjemperunde på 27.9. Med 38.96 kom han for første gang under 39! En fin pers, og 9.plass.
Det er en del løpere som fikk årsbeste.

1000m gikk veldig bra for de fleste løpere: igjen mange fikk årsbeste! Merethe fikk en 8.plass med 1.27.41. Anders en fin 6.plass med 1.16.06. Runar fikk igjen en personlig rekord og en flott 3.plass med 1.15.75. I en spennende duell slo Henrik parkamerat Einar med 17 hundredeler! Henrik: 1.13.88 (6.plass), Einar: 1.14.05 (7.plass). Ole fikk 1.16.63 (16.plass)

På fellesstart ble det litt nedtur for klubben sin del: Anders ble disket fordi han ikke hadde skøytene i orden i ft gjeldende regler. Ellers var det morsomt å se på løpet, men løperne er ikke helt vant til konseptet ennå: det skal være unødvendig å gå oppreist i starten, og venting lønner seg som regel ikke. Det blir mer praksis (og korrekte skøyter) på junior WorldCup!

I morgen -søndag- er det nye muligheter!
For startliste se: her

Første distanse på søndagen var 500m. Det ble en del fine runde tall: Henrik - 37.90 (5.pl), Runar - 39.30 (10.pl), Anders - 39.80 (14.pl). Jorn hadde en bedre dag i dag: 41.96 - dermed slo hans fjorårets PR fra Hamar! Og Merethe fikk så å si samme greie tid som i går: 43.23 (5.plass). Heidi skjerpet sesongsbeste: 45.04.

På 1500m stilte Anders, Jorn, Heidi og Simone til start. Sebastiaan ble dessverre syk, og kunne ikke stille. Igjen fikk vi morsomme tall: den 11.11 ga 1.55.55 og en flott 3.plass, noen tiende bak vinnertiden, og hans Calgary-pers. Heidi kom akkurat under 2.20, og fikk tilfredsstillende 2.19.99 (4.pl). Simone fikk en PR med mer enn 1 sek: 2.20.57, og Jorns tid 2.12.50 var 29 hundredeler bak hans PR. Einar gikk et bra løp (1.52.54), men det var sterke konkurrenter - han fikk en 4.plass i klasse menn senior.

Merethes tid på 3000m ble 5.02.54.

5000m ble gjennomført av Runar, Ole og Henrik. Tider og plasseringer ble hhv 7.27.50 (4.pl menn jr), 7.03.60 (4.pl menn sr) og 7.03.93 (5.pl menn sr). Runar var fornøyd med sin 3.pers, men det var tungt på slutten. Anders og Einar sekunderte Henrik, som gikk i samme kvartett som Ole.

Arrangøren hadde fin live-resultatservice, med menyer for å sortere klubber, løpere og detaljer som rundetider. Rett etter løpet ble imidlertid server slått av, slik at tilgjengelighet ble sperret...

For komplette resultater se: her

poengstillinger kommer vi tilbake til - stilling etter 2.NC er fjernet fra servere, og 3.NC er ikke publisert

Lørdag 17.11: poengstilling er publisert.
Se her for senior og junior. Med en 3.plass har Anders beste plassering, tett fulgt av Runar med 4.plass og Henrik med 5.plass (sr)

Sist oppdatert 10.11.2012, kl. 13:15