Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Sommerskate Challenge Hamar: skøyteduell i Vikingskipet

For første gang ble skøyteduell gjennomført innendørs i en skøytehall:)

Arrangørene for Summerskate Challenge Hamar IL, Hedmark skøytekrets og Sand hadde utfordret Asker til å fremvise nyvinningen Skøyteduell. Øyvind hadde laget et cup-oppsett, slik at alle deltakere kunne gå 3 ganger.

Først var det oppvisningsløp over 700 m, hvor Ole, Anders, Gard og Henrik stilte. Løperne startet ved 1500m start med startstreken fra oppvarmingsbane til ytrebane.

Det var yrende liv, mange smiler, og masse aktivitet rundt både start og mål da alle deltakere svirret rundt banen. Alle fikk startnummer klistret på legget, og ble introdusert av speaker som skøytestjerner. Starter skyter hver heat i gang, og 2 til 3 måldommere registrerer rekkefølge ved målgang. Resultatene blir videreført til startersbenken slik at neste heatene kan sammenstilles.

Fra klubben deltok Oda, Tim, Marte og Tobias.

Samme modellen kommer vi til å gjennomføre på Risenga-løpet, som 1 av de 2 distansene for løperne inntil 12 år.

Hensikten med duellen er å senke terskel til å delta på løp (ingen stress rundt tider og perser, stas med nye øvelser), og for å arrangere løp (færre funksjonærer, ingen behov for stadig vanning, flere løpere i aktivitet samtidig). Duellen er således et flott rekrutteringstiltak!

Sist oppdatert 25.08.2012, kl. 14:01

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media