Ida stiller på World Cup Finale i Berlin - hjemme Norge: Siste Indre og NC-finale

I helgen gjennomføres World Cup Finale i Berlin. Kun deltakere i A-gruppa og 1.plass B-gruppe får delta. Ida stiller således til start på 1000m, 1500m og 3000m i helgen.
Fredag blir det 3000m, ca kl.15.30. Følg mer her.

Ida gikk i 4.par mot Jilliane Rookard fra USA. Første 2200 m gikk veldig bra. Men på Berlin-isen fikk man ingenting gratis. Den siste runde ble veldig tung og tiden ble 4.14.90 - 16.plass.

Lørdag blir det 1500 m!
(Det er noe usikkerhet knyttet til deltakelse på 1000 m i fm antallet deltakere som får gå.)

På lørdagens 1500m viste Ida ikke noe toppfart ennå. Det ble 2.00.20 - 15.plass.

Forøvrig er det NC-finale i Hamar (Gard, Heidi og Merethe stiller) og Siste indre på Frogner (17 løpere 8-12 år fra Asker)

I Hamar gikk 500 m unna: Gard fikk 39.66, Heidi 45.38 og Merethe 43.15 (veldig bra start - pers på 100m med 11.5, men noe svak siste ytre slik at tiden ble rett bak persen).

Løpere var OK fornøyd etter sin innsats på 1000m: Gard 1.17.09 (dømt 4.plass foran Jørgen Sæves fra Aktiv), Merethe hadde bra start og fikk 1.28.29, Heidi hadde bra avslutning og fikk 1.29.18.

Det var noe få løpere på fellesstart... Dermed får man ikke helt spenningen som en slik øvelse skal ha. Men det var sporty at Heidi stilte, og hun fikk en fin 2.plass med 26 poeng.

Søndagens siste NorgesCup-finale dag ga ikke de store resultater: løpere er tung i beina ved sesongslutten.
Heidi fikk 45.70 på 500m, Gard 2.00.29 på 1500m. På 3000m ble det akkurat under 5 minutt til Heidi: 4.59.30. Gard avsluttet sesongen med en tøff 5000m: 7.50.29.

komplette resultater NC finale

I NorgesCupen har Gard til slutt beholdt sin 8.plass i menn junior med 750 poeng, og han har holdt Magnus Nordby fra Stange/region Innland bak seg.
Heidi og Merethe ble forbigått av Thea Skavhellen fra Fana, og fikk hhv 8. og 7.plass i klasse kvinner junior.
(Sluttstilling for løpere som ikke stilte: Anders og Runar gikk ned til hhv 7. og 22.plass i menn junior, mens Henrik og Einar har beholdt sin 4. og 5.plass i menn senior. Ida gikk ned til 10.plass i kvinner senior, mens Pål og Jon Petter beholdt sine hhv 45. og 50.plass).
sluttstilling Norges Cup 2011/12

På Frogner var det yrende liv: 500m langbane, og 400m kortbane konkurranser ble gjennomført samtidig: OSK har en kamp mot sola, og ønsket mest mulig av Siste Indre gjennomført før isen ble for bløt. Med flere lagledere og trener på banen gikk dette fint:)

For Sara var det første skøytestevne utenfor Asker: hun gjorde sine saker bra.

Jonas fikk en fin 2.plass på 500m. 1000 m ble desverre kansellert for gutter 11 og 12år pga bløt is.

Av resultatlistene ser man at Asker-løpere har hatt mye trening og praksis på kortbane-øvelser:)