NM allround jr 2012 på Geithus - følg med Merethe, Heidi, Anders og Gard!

Denne helgen er vel sesongens høydepunkt for juniorene - spesielt for Anders og Gard. Heidi og Merethe har jo flere mesterskap og stevner som de får lov å delta på i sesongen - men satser likefullt! Runar er desverre fortsatt syk, slik at han står over.

NSF har tatt ut 33 menn og 21 kvinner junior for helgens stevne.
Se hele uttaket her..

Det var meldt bikkjekaldt vær i helgen, men prognosene har blitt noe snillere.

Les mer i Skøytesport..

Følg med på arrangørens webside. For Live-tider se her.

På dag 1 stod Anders med sin 500 m for forholdsvis beste prestasjon. Imotsetning til Anders har de fleste deltagere en pers under 40. En 12.plass med 40,86 var sånn sett oppløftende. Gard følgte tett med 41,00.
Merethe fikk 8.plass og Heidi 12.plass på distansen.

2.distanse ble gjennomført med snøvær og litt tunge forhold (det ble kanskje litt lettere for de siste 4 menn-parene da snøværet ga seg). Gard fikk 15.plass på 3000 m, Anders 10.plass med 4.24.38. Merethe fikk 8.plass på 1500 m og Heidi 12.plass - Merethe hadde en raskere start, men Heidi hadde en raskere avslutning.

Sammenlagt etter 2 distanser:
10. Anders, 11. Merethe, 12. Heidi, 15. Gard

Etter første NM-dagen står Ellen Bjertnes fra Geithus IL på foreløpig 1.plass. Arrangørens Kristian Fredriksen leder ved mennene.

For resultater fra dag 1 se her.

I morgen - søndag - avsluttes Mesterskapet med nye muligheter for løpere for avansement. Se startliste her..
Merethe går mot Heidi i 5.par på 1000 m. Gard møter Espen Sjøberg i 6.par på 1500 m. Anders skal gå mot Kenneth Lund Håvardsrud i 9.par.

----------------------------------------------------------

I samme snøvær gikk Hans Olav på lørdag løp i Kongsberg. På bilde viser han stolt sin premie for 1.plass i klasse gutter 11 år.

Sist oppdatert 03.02.2012, kl. 19:35