Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

EM i Budapest - Skøytebane 'in Wonderland'. Ida klarer målet!

Mens vi i Asker med kommunens banemannskap står på for å arrangere NM Sprint utendørs på Risenga, har arrangøren i Budapest gått så langt til å etablere en eventyrlig skøytebane i en park: 'Skatingrink in Wonderland'.

Da Ida hadde vært syk, skulle hennes deltakelse for EM vurderes i romjula. På romjulssamlingen i Inzell fikk hun før nyttår heldigvis oppløftende resultater på noen testløp, slik at hun kan delta med som mål å sikre VM-plassen (være blant de 12-14 beste).

Sammen med resten av landslaget har Ida ankommet i Budapest, for å konkurrere med Europa's 24 beste kvinnelige skøyteløpere.

Første 500 m er på fredagkveld, og deretter 3000 m. På grunn av god seeding starter hun hver gang blant de siste parene.

Følg med her

Fra Budapest ble det meldt en del vind og vær. Til tross for det kjempet Ida seg til en fin 7.plass på 500m - hun vet nok at hun med sykdom i kroppen må ha det fra de kortere distanser denne gangen. På 3000 m (17.plass) ble det veldig tung mot slutten, men alt i alt er det faktisk ganske tett mellom de ulike løpere fra plass 7 til 17, og flere løpere hadde tunge siste runder. Sammenlagt 14.plass. På lørdag starter Ida i 6 par på 1500 m, med siste indre.

Også på lørdagen gjorde Ida sine saker bra. Hun fikk en 12.plass, kun 1tiendedel bak Hege. Etter 3 distanser står hun på en 13.plass, og det ser ut at hun har klart målet hennes for helgen!

Etter 4 distanser er det bekreftet at Ida klarte målet: 14.plass sammenlagt på EM. Dermed skulle Norges VM-plass være sikret.

Sist oppdatert 04.01.2012, kl. 22:44

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media