Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Risengaløp 2011: forsinket start ga vellykket stevne til alle

I flere dager hadde kommunens banemannskap jobbet iherdig med å redde isen, og preparere optimalt til årets Risengaløp. Vår fine bane forsvant under et forferdelig uvær med masse styrtregn og vind - mens lagledermøte ble avholdt.

Heldigvis stemte væremelding rimelig bra, fordi utsettelse av stevnet med 1 time medførte at løpere kunne konkurrere uten å bli våt (bortsett fra de som var så uheldig å falle, før isen hadde herdet). Overdommere og arrangør takker alle deltakende klubber for positiv og sportslig holdning, slik at stevnet kunne bli til en fin utendørsmønstring. Mange spennende par og kvartetter, og ikke minst: morsomt med mange ulike lag som stilte til start for lagtempo, og for stafett.

Stevnet var delt i to: først de eldste løpere med rangering (noe utvidet gjesteklasse pga NC5-kansellering i Bergen), og på ettermiddagen barna fra rekrutt til 11 år. De eldste rekrutter kunne velge lengre distanser en de yngste. For å øke flyten ble 400 m gjennomført med kvartettstart. Neste år kan ytterlig komprimering med 500 m kvartetter vurderes.
Alle kunne følge med resultatene både gjennom fin og spennende speakertjeneste, men også direkte gjennom skjerm i peisestua. Hermed øvde arrangøren for NM-sprint 7+8 januar: da skal vi ha storskjerm ute ved banen, og filmopptak av løpene i close-up. Alle er velkommen til Risenga i januar!

Klubbens egne løpere (25 deltakere fra Asker) gjorde sine saker bra, og hadde egen oppfølging av trenere og lagleder. Det ble sesongsbeste for flere, og spennende oppgjør på oppløpsside. Emma vant hennes klasse J12.
For resultater se her


Arrangørkomite og overdommere takker alle funksjonærer som stilte opp mannsterk for å ta imot et nesten rekordantall løpere. Klubben stilte opp med en blanding av erfarne og nye funksjonærer. Det var god flytt på benken, en stødig starter, masse sundt-og-godt i kafeteria, tidtakere i 'bur', smil i sekretariatet, ivrig banemannskap og møysomme banedommere. Tidskjemaet ble fra starten fulgt etter punkt og prikke. Vi kan vel konkludere med: 'Vel Blåst'.

Sist oppdatert 04.12.2011, kl. 00:10

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media