Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

2011/2012: Sesongstart i Hamar på Norgescup 1

I helgen stilte Askers 'elite'lag med 4 juniorer og 2 seniorer i Hamar til start for sesongens første stevne. Einar, Henrik, Runar, Anders, Heidi, Merethe og medtrenende Ole fra Tynset gjorde sine saker bra, og trener/lagleder Ståle var fornøyd med innsatsen.

På dag 1 viste løpere at de tar opp 'tråden' fra forrige sesong og fikk tider i nærhet av persene sine. Deres oppgave var ikke tenke på tider, men heller fokusere på å gjennomføre mest mulig av det løpere har trent på.

På dag 2 viste løpere styrke på mange måter: til tross for feilskjær, nesten fall, og fall i starten, var det fullinnsats fra alle helt til mål. Einar (500+1500), Henrik (1500), Heidi (500) og Ole (5000) fikk fine perser
(på grunn av sykdom måtte Anders trekke seg fra siste distanse).

Nå er det 'bare' å vokse seg inn i sesongen!

For resultater se her. For poengstilling NC se her. Einar har foreløpig beste plassering med 7.plass hos seniorer.

Samtidig med NC1 ble det arrangert starterkurs hvor fra klubben Ari Krøyer stilte, og Morten Køpke (medlem TKH) stilte som medarrangør.

Ida har gjennomført treningsløp i Inzell med forbundsgruppe. Gruppen reiser kommende uke til Bjugn og blir der til etter NC2 (kvalifisering for NM enkeldistanser). Ida er i rute for sesongen!

Sist oppdatert 16.10.2011, kl. 20:13

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media