VM enkeldistanser 2011: 6.plass til Ida på 1500 m!!

I Inzell gikk Ida et kanonløp på fredagens 1500 m. Hun viste med rette at dette ofte er kalt hennes favorittdistanse. Ida's tid 1.58.52 var god for en strålende 6.plass - kun 1,2 s fra pallen. Hun disponerte løpet bra, og hadde en siste runde blant de 5 beste. Da dette var siste gang denne sesongen Ida går 1500 m er dette en flott måte å avslutte sesongen på som hun vel startet med fyrverkeri i Berlin.
Ireen Wüst var i en klasse for seg selv og vant hennes 2.gull.
På lørdag er det både 1000 m (5.par) og 5000 m (1.par) for Ida, etterfølgt med lagtempo på søndag. Dette lover bra.

Henrik gikk i dag 5000 m og endte på en 15.plass. Også her var det en nederlender som vant gull: Bob de Jong. Et lite revansj etter gårsdagens norske seierdag hvor Håvard Bøkko tok sin første individuelle VM-gull (og første gull på lenge for norske løpere).

På lørdag står 10000 m på programmet - han går i 3.par. På denne distansen har Henrik i år vist gått flere gode løp.