VM enkeldistanser 2011: Ida + Henrik. Siste Indre Frogner: 20 løpere. NC finale Stavanger: 5 deltak

VM enkeldistanser starter allerede torsdag!
Ida deltar på 1500m, 1000m, 3000 m og 5000 m samt lagtempo.
Henrik deltar på 5000 m og 10000 m, samt er 1 av 4 mulige deltagere på lagtempo.

Forbundets VM-enkel webside

arrangørens webside og program

mer info om Isstadion: her

På 3000 m fikk Ida en 11.plass med 4.11.57. Hun ble rett etter løpet intervjuet på NRK og fortalte bli at løpet var grei, og at det blir bra når hun forbedrer siste to rundene. Distanse ble vunnet av Ireen Wüst med 4.01.56.

På fredag går Ida 1500 m mot Lobosheva i 9.par (hun har indre bane - først var hun satt opp i 10.par mot Cindy Klassen med ytre bane for Ida), mens Henrik starter i 5.par mot amerikaner Brian Hansen.

klubbløp
På torsdag var det klubbløp på Risenga. 25 løpere startet med 100 m og deretter var det 5 stafettlag. Avslutningsvis gikk alle kortbane. Det var heat som gikk 4 runder, og 2 runder, og noen heat gikk høyresving.
Sesongslutt på Risenga ble feiret med god ostekake!
resultater legges ut her noe senere

siste indre
På lørdag deltok 20 løpere (8-12 år) fra Asker på Siste Indre som for første gang i mange år er på Frogner. Stevne startet kl.10.
les her for mer info
startliste 400 m bane
startliste 100 m bane
Det var gøy på isen med masse aktivitet både på ytre bane og midtbane. Strålende sol gjorde at dette ble en fin sesongavslutning for mange på isen!

For flere bilder se album 1og album 2 bilder av Kirsti Biseth

SOL OG REKORDER PÅ SISTE INDRE!

Lørdag arrangerte Oslo Skøiteklubb «Siste Indre» på Frogner stadion, sesongens siste skøyteløp for gutter og jenter. Strålende sol gjorde at det ble en flott dag, men isen holdt ikke helt til de siste distansene. Det ble hindringer i banen etterhvert, da enkelte områder ble sperret av pga store sprekker og for bløt is.
Rekruttene gikk både 100m og 400m kortbaneløp, mens 10-åringene gikk 400m kortbaneløp og 500m på den vanlige banen. Kortbaneløp ble gjennomført i heat med 4 i hvert, med stort fart og mye moro! Tobias Løchting var eneste rekrutt fra Asker denne gangen, med klarte å vinne heatet sitt på 100m og bli nr 2 på 400m! Også 10-åringene gikk bra på sine kortbaneløp. Oda, Marte, Hans Olav, Elias, Marlon og Tobias R var blant de aller beste, men også Hedvig, Vera, Sigrid Hovdenak, Herman og Håkon M gikk gode løp.
På 500m var isen bra, og mange av Askers løpere satte nye uteperser; personlige rekorder på utendørsbane. Hans Olav setter ny pers stor sett hver gang han går løp, og gikk for første gang under minuttet utendørs. Også Oda, Marte, Vera, Jonas, Morten og Simon fikk nye uteperser. Vebjørn satt ny bestetid på 500m for «Siste Indre» i 12-årsklassen.
På 1000m var det bare Simon som klarte å sette ny utepers, noe som var godt gjort på de litt vanskelige forholdene. Men flere gikk bra, forholdene tatt i betraktning. Sammenlagt i 12-årsklassen vant Vebjørn, mens Martinius ble nr 7. I 11-årsklassen ble det også gode plasseringer, med Jonas på 3., Morten på 5., Simon på 9. og Jesper på 10. plass. Jesper, som startet å gå på skøyter denne sesongen, gikk sin aller første 1000m. Håkon Ø gikk bare 500m denne gangen og fikk dermed ingen sammenlagtplassering.

Norges Cup finale
Juniorer Mattis, Henrik, Einar, Anders og Merethe deltar på Norges Cup Finale i Stavanger.
For startlister og etterhvert resultater
se arrangørens webside

I Stavanger var det tunge forhold og kaldt i hallen. For tidene hjelper det heller ikke at sesongen er på hell.

Mattis fikk to fine 2.plasser på 500 m og 1000 m. På 500 m fikk Einar 4.plass, følgt av Henrik på 6.plass og Anders på 22.plass. Merethe fikk en 5.plass.

På 1000 m ble det en 6.plass for Anders, mens Merethe endte på 8.plass på 1500 m. Einar gikk en bra 3000 m og kom i mål på 4.07.86 mye nærmere pers enn mange motstandere - 3.plass. Henrik fikk 4.plass med 4.09.29.

På søndag ble det pers og 4.plass til Merethe med 1.29.42 på 1000 m. Hun følgte opp med 3.plass på 5000 m. Mattis fikk igjen 2.plass på 500 m, Henrik 5. og Anders 12.
På 1500 m slo Einar til med en 2.plass (1.54.86 var kun 4 hundredeler bak Calgary-pers). Henrik og Mattis fikk hhv 3.og 7.plass. Einar gikk også et jevnt løp på 5000 m og fikk 7.13.07.