Kretsmesterskap Oslo og Akershus på Frogner. NC7 i Hamar og 20th Masters i Calgary: klubbrekord!

I helgen er det igjen stevner rundt omkring i verden med deltakere fra Asker.

Vi starter med Kretsmesterskap hvor flere av de yngste løpere stilte i sin vinterferie. Det var mildt vær og det begynte å snø underveis. Vebjørn ble kretsmester i klasse gutter 12 år. Også Martinius gikk 500 m og 1500 m i denne klassen hvor han fikk en 4.plass.

Arrangøren delte videre kretsløpet i langbane og kortbaneløp. Ingvild, Christine, Marlon og Sigurd stilte på kortbane og gikk både 100 m og 400 m i ulike heat. Det var ganske morsomt! Selv med 2 fall vant for eksempel Ingvild sin heat. Marlon var eneste under 1 minutt på 4 runder.

Hans Olav, Jonas, Marte (som hadde besøk fra nederlendere Raya og Mare) valgte langbane og gikk både 400 m og 500 m. Kretsen delte ut fine premier.
Klubben bistod arrangøren OSK med funksjonærer på banen (Øyvind og Terje) og starter Ari.

For resultater se her

Juniorene Merethe, Henrik, Mattis, Anders, Gard og Runar har med Ståle reist til Hamar. Norges Cup er i helgen et sammenlagt stevne. Henrik og Gard valgte sprint, mens de øvrige valgte allround (stor firkant med 500, 5000, 1500 og 10000).

I dag var det vel Henriks dag! Han vant 1000 m og fikk en 2.plass på 500 m, og fikk 2 perser: 38,44 (500) og 1.15.42 (1000). Etter 2 distanser står han på en fin 2.plass. Gard som er på vei tilbake fra lengre opphold utenfor konkurranser står på 17.plass sammenlagt.

I allround står Mattis på en 4.plass (3.plass på 500 m), og Anders og Runar på hhv 15.+16.plass, mens Merethe står på 6.plass sammenlagt.

På søndagen ble det på nytt flere perser: Henriks nye pers på 500 m er 38,14, Gards nye pers på 1000 m: 1.19.33 og Runars nye pers på 1500 m: 1.58.99. Henrik fikk en 2.plass på 1000 m etter å ha mistet noe fart pga svenske parkameratens noen uheldige veksling, og en tid rett bak persen (1.15.43). Sammenlagt ble det en flott 2.plass til Henrik. Med gode prestasjoner rykket Gard opp til en sammenlagt 14.plass.
Da Merethe, Mattis, Runar og Anders ikke gikk avsluttende 4.distanse (hhv 5k og 10k) gikk de ned noen plasser. bilde NC7: Kirsti Biseth

I Calgary arrangeres 20th Masters (VM for veteraner) hvor Pål Agdestein deltar i M50. Einar fikk lov å være med og stilte til start på verdens kanskje raskeste bane. Etter 3 distanser står Pål sammenlagt på 4.plass, og har Einar perset på 1500 m (1.54.82). På 500 m og 3000 m tangerte han sine PR. I dag (søndag) går Einar 1000 m og 5000 m.
På 1000 m fikk han flott pers og klubbrekord på 1.13.79 (mens han på 5000 m ble glemt og ikke fikk starte....). Pål endte på 5.plass i M50 med 2 perser.

Sist oppdatert 26.02.2011, kl. 19:41