Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

World Cup i Salt Lake City

Ida og Henrik stiller til start på World Cup på det som er kanskje verdens raskeste is! Følg med!

Program: fredag 5000 m kvinner og 1500 m menn. Lørdag 10000 m menn og 1500 kvinner.

Mer info om VM på forbundets webside og schaatsen.nl for spesielt interesserte resultater vil komme her

Henrik fikk på nytt en ny personligrekord på sin 1500 m! 1.46.33.
Også Ida kom inn i mål på sin 5000 m med ny PR: 7.09.41. Forbedring av høstens pers med 6 sek. Inntil midtveis løpet lå hun likt med Mari Hemmer, som endte på 7.01.02.

På lørdag fikk Ida på 1500 m sin nest beste 1500m-tid: 1.56.87. Henrik -som har vist seg fra sitt sterkeste de siste løpene- fikk enda en ny pers: 13.15.42 er nå bestetiden hans på 10km - også han fikk en forbedring på distanse med hele 6 sekunder. Hans løp var meget jevn: etter åpning på 35.8 var det bare 31-runder, bortsett fra siste runde som var på sterke 30,8. Og: mindre enn 3 sekunder bak Håvard Bøkko!

Stevne ble avsluttet på søndagen med eksperimentell fellesstart (demonstrasjon). Henrik Christiansen deltok som en av de få norske, og fikk en fin 7.plass. Franske Contin vant dette marathon-løpet på 25 runder.

Sist oppdatert 18.02.2011, kl. 10:22

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker