Høringsuttalelse Kommune ifm ishall på Risenga
Arkiv
Har du lyst til å delta på skøytekurs? LES MER HER
Arkiv

Flott rulleskøytesamling på Skreia - igjen strålende forhold!

Helgen 18-20 juni fikk samarbeidende Østviken-klubbene Asker, Aktiv, Rakkestad og Båstad igjen lov å benytte oss av Skreia Totens gjestfrihet. Vi begynner å bli godt kjent på rulleskøytebanen og klubbhusanlegg.

Lagene samlet seg til en stor treningsgjeng fra 12 år til 19 år - de 20 løperne går godt sammen! Ståle, Bjørn og Per Thomas samarbeidet som trenere og fulgte opp alle løpere på sin vanlige forbilledlige måte!

Selv om væremeldingene ga varierte forventninger om øktene kunne gjennomføres, fikk alle trent som planlagt. Både lang, intervall og fart, samt barmarkstreninger med fartslek, lavgang og strikk for de eldste.

Søndag var det solskinn, slik at de mest stabile (voksne) køyteløpere gikk i bar overkropp (de tar sjanser, vi anbefaler alle å kle seg godt og trygg!).

Vi bodde en rolig sykkeltur fra banen på Hekshuskamping (Kapp) - hvor det var felles matlaging organisert pr hytte. Ungdommene mestrer også disse oppgaver, etter trening:)

Det ble også tid til sandvolleyball hvor man ikke tok det så nøye med reglementær antall pr lag, slik at det plass til alle.

På søndagen syklet de fleste løpere hjemover: Asker til Minnesund, Aktiv til Olavsgaard og de eldste fra Båstad helt hjem!

Takk til alle for en fin helg, og spesiell takk til Skreia Toten som gir oss mulighet til å ha en fin treningshelg.For flere bilder - se bildegalleri


Sist oppdatert 24.06.2010, kl. 22:21

Asker Skøyteklubb tar ikke ansvar for innhold på websider som vi henviser til via eksterne lenker
Imprint Media