World Cup junior - Berlin; NM Allround - Bergen: sølv til Henrik! ; Landskamp - Bjugn; Glavasprinte

Ida er i Berlin og deltar på junior World Cup finale.
Stevnet startet fredag og fortsetter lørdag.
På 500 m fikk hun en ny sterk pers (og klubbrekord): 40.24. Hennes forrige pers 40.66 var fra Salt Lake City - høyfjellsbane.
På 3000 m fikk hun en meget sterk 4.plass, og kom inn på ny pers og klubbrekord: 4.18.79.
På lørdag går hun 1000 m og 1500 m.
Følg med på: her

Lørdagens 1000 m resulterte i en kjempesterk 3.plass, med 1.19.20. På 1500 m fikk hun en 5.plass med 2.03.89.

Ida har gjort det veldig bra i år i junior World Cup.
Her er hun beste norske junior, og endte på 2.plass i 1000 m og 3.plass på både 1500 m og 3000 m! 500 m fikk hun en fin 8.plass sammenlagt.

Se hele poengstillingen: her

Henrik, som torsdag ble feiret som klubbens første mannlige olympiske utoever og som kom hjem etter meget god innsats og plasseringer, er klubbens fremste representant på NM allround. Følg med på: her

Henrik Christiansen fikk i helgen sølv på NM allround i Bergen. Han startet mesterskapet med en god 500 m. Han fikk en 2.plass på 500 m bak Håvard Bøkko og foran Lars Kvaalen fra OSK. Med enda en god 1500 m la ha grunnlaget for sølv-medaljen (han stod på 2.plass sammenlagt etter 3 distanser). Avslutningsvis overbeviste han igjen med 2.plass på 10.000 m, foran Sverre Haugli som falt på distansen.
Håvard Bøkko fikk gull og Henrik endte med mer enn 1 poeng-forskjell på Sverre Haugli som fikk bronsje.

Norge har 2 plasser for VM i år (da Håvard måtte trekke seg fra EM fikk Norge 1 plass mindre enn ventet) – det er naturlig at Henrik blir den andre nordmann som reiser til Heerenveen for både (World Cup og) VM – forutsatt formen holder.
På kvinneside ble Mari Hemmer overbevisende Norgesmester foran Maren Haugli.

På mandag ble det kunngjort at Henrik er tatt ut for World Cup finale. Gratulerer! (uttak for VM skjer etter denne helgen).

Heidi og Runar representerer Norge i junior landskamp - Norge, Sverige, Finland.
De norske gjorde sine sakene bra og Norge vant overlegent. Klubbens deltakere bidro med sitt :)! Heidi startet mesterskapet forsiktig med en 5.plass på 500 m (46,03). Dette fulgte hun opp med en fine 2.plasser på 1500 m (2.20.44) og 1000 m (1.31.29), mens hun vant avslutningsdistanse 3000 m med 4.56.41.
Runar storkoste seg med 3.plasser i sin klasse junior C:
500 m (42,61), 1000 m (1.22.71) og 1500 m (2.08,31). På andre 500 m ble det en 5.plass (42,34).
Det var også lagtempo på lørdagkveld.

For resultater se: her

I helgen reiste énda et lag (10/11-årslag) til et stevne - denne gangen til Båstad hvor det var Glavasprint. Det ble en hyggelig dag og løpere var nok så fornøyd med dagen og innsats i klasse!

webredaktoren er i italia, med begrenset internett - ikke noe trådløs. følg derfor med på NSF webside!

Sist oppdatert 10.03.2010, kl. 20:43